BOŽIDARA (30) SU UPUCALI ZBOG OSVETE! Momak upucan u Kragujevcu je VOĐA KRIMI GRUPE
Za napadačem se traga dok je preksinoć pronađen džip iz koga je pucano, Foto: Sonja Spasić, Printscreen Facebook

POLICIJI POZNATI DETALJI

BOŽIDARA (30) SU UPUCALI ZBOG OSVETE! Momak upucan u Kragujevcu je VOĐA KRIMI GRUPE

Istraga je u toku

Objavljeno:

Božidar B. (30), na koga je pucano u Kragujevcu, vođa je kriminalne grupe Volpeovci, za koju se sumnja da stoji iza ubistva kik-boksera Radoša Joksimovića. Policija sumnja da je metak koji je ispaljen na Božidara pokušaj osvete za Jokisimovićevo ubisto. Pronađen je džip iz koga je pucano, a za osumnjičenim se intenzivno traga.

Policija je razrešila ko je učestovao u pucnjavi koja se prekjuče oko podneva dogodila na raskrsnici kod "Elektrošumadije“. Za napadačem se traga dok je preksinoć pronađen džip iz koga je pucano.

Prema tim informacijama, pucano je Božidara B. (30) iz ovdašnjeg naselja "Aerodrom“, koji je hapšen prilikom prošlogodišnje tuče u diskoteci "Volpe“ kada je brutalno iskasapljen bokser (24).

Za Božidara B. policija sumnja da je jedan od vođa kriminalnog klana u Kragujevcu. Prema prvim nezvaničnim informacijama on se nalazio u autu "smart“, jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a u potonjoj policijskoj istrazi na licu mesta je pronađena jedna čaura.

Ovaj događaj nema veze sa dešavanjima u diskoteci "Volpe“, već policijska istraga vezuje napad za neraščišćene odnose i ranije ubistvo kik-boskera Radoša Joksimovića (28) iz Kragujevca. Radoševi prijatelji sumnjaju o umešanosti ovog klana u ubistvo - koja nikada zvanično nije dokazana, niti je bila predmet istrage!

Kik boksera Joksimovića je septembra meseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu. Miloradović je, sa kacigom na glavi u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobegao sa mesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića sa kojim je imao neraščišćene račune i sukobe.

Iako je slučaj rešen prijatelji ubijenog kik-boksera sumnjaju u pozadinu ovog ubistva i umešanosti pripadnika ovdašnje grupe koje zovu "volpeovci“ .Otuda i policija traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića kao glavnim osumnjičenim da je pucao na prometnoj raskrsnici u Kragujevcu.

Prema nezvaničnim informacijama on je u bekstvu.

Istraga je u toku.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.