Veleobrt! Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!

megaekskluziva!

Veleobrt! Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!

Zatvorenik, ljubavnik zvezde Granda, ubio je pevačicu pošto nije htela da ostavi muža Zorana, saznaje Espreso. Policija sve zna, ali nema dokaze da ubicu privede pravdi
Objavljeno: 13:18h

Nova neverovatna teorija o ubistvu Jelena Krsmanović, do koje je ekskluzivno stigao Espreso iz izvora bliskog istrazi, glasi: pevačicu je ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi!!! Jelena ubijena u svojoj kući, pa bačena u kanal?! Svekar pao na poligrafu! (FOTO)

Prinstcreen/Facebook/Jelena Krsmanović
Kako saznajemo, po Zabeli se, među zatvorenicima, već širi ova priča. Zbog Jeleninog ubice Srpkinje u strahu: Uhapsite manijaka, plašimo se! (FOTO) Taj robijaš iz Zabele je, navodno, bio u ljubavnoj vezi s pevačicom već neko vreme, a usmrtio je kad je dobio slobodan vikend. Vreme ubistva se poklapa s ovim podacima, jer je pevačica nestala u subotu uveče, a zatvorenik je, po ovoj teoriji, tog dana dobio dozvolu da na dva dana ode do kuće. Gušila se i tresla u sobi svekrve ubijene pevačice: Indi doživela užasno iskustvo! (FOTO) Pošto su se dobro poznavali, bio je upućen u njeno kretanje. Znao je gde i kad trči, pa je lako mogao da je sačeka negde pored staze i napravi svoj krvavi pir. Jelenin ubica šeta Beogradom s čekićem u rukama! Dramatično upozorenje svekra zvezde Granda! U teoriju o zločinu iz strasti se uklapa i veliki broj povreda, odnosno udaraca koje je ubica zadao Jeleni. Naime, pevačica je mučki ubijena pošto je prethodno čak 30 puta udarena s paletom ili bejzbol palicom. Ko ovo radi voljenoj osobi? 2 bizarna detalja zbog kojih policija sumnja da je Jelenu ubila porodica! A motiv se krije u tome što je Jelena zatvoreniku rekla da, i pored navodne duge paralelne veze s njim, ne želi da zbog njega ostavi muža Zorana Marjanovića. Espreso je pokušao da proveri ovu priču u MUP-u Srbije, koji ima identične informacije kao i naš portal, ali ne može da uhapsi ubicu jer za sada nema dovoljno čvrtsih dokaza. Kako bi se oprali: Jelenine snimke na Jutjubu pušta - porodica?! (VIDEO) Međutim, ni zvanično, ni nezvanično - niko u MUP-u nije bio spreman da komentariše naša saznanja zbog, kako nam je rečeno, ugrožavanja istrage. (T. B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.