LJUBIŠI SU VRATA OD PEĆI SMRVILA GLAVU! Stalno je bio na tom mestu, nikad se NIJE ŽALIO!
Ljubiša Belić, Foto: Privatna arhiva

TRAGIČNO

LJUBIŠI SU VRATA OD PEĆI SMRVILA GLAVU! Stalno je bio na tom mestu, nikad se NIJE ŽALIO!

Belić je preminuo kada su mu vrata od peći prignječila glavu

Objavljeno:

Ljubiša Belić (53) iz Prokuplja poginuo je u noći između srede i četvrtka na svom radnom mestu u Ciglani u prokupačkom selu Mala Plana.

Kako saznajemo, Belić je preminuo kada su mu vrata od peći prignječila glavu.

- Tragedija se desila pola sata posle ponoći. Nesrećni radnik je bio u proizvodnji kada su se pokvarila vrata od peći. Kako bi ih popravio, on je proturio glavu kroz njih da vidi o čemu je reč. U tom trenutku, vrata su počela da se zatvaraju i prikleštila su mu glavu - kaže izvor Kurira.

Lekari su brzo stigli na mesto nesreće, ali su mogli samo da konstatuju smrt.

- Povrede su bile takve da čoveku nije bilo pomoći - kaže naš sagovornik i dodaje da je o slučaju obaveštena i nadležna inspekcija.

Prema rečima Ljubišinih kolega i prijatelja, on je bio zaposlen kao pekač.

- Tu je radio punih 30 godina i bio je iskusan radnik. Stalno je bio ispred peći, nikada se ni na šta nije žalio. Kako se nesreća desila, niko ne zna, njegova smrt nas je sve uzrujala - rekao je jedan zaposleni u Ciglani i dodao da je Belić svojom platom izdržavao porodicu.

Podsetimo, ovo je drugi radnik Ciglane koji je nastradao na poslu od početka ove godine. Krajem februara Branislava M. (66) rodom iz Potočića, koji je živeo u Kuršumliji, u Ciglani je prikleštio vagon za transport cigle.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.