Zbog Jeleninog ubice Srpkinje u strahu: Uhapsite manijaka, plašimo se! (FOTO)

devojke su zabirnute

Zbog Jeleninog ubice Srpkinje u strahu: Uhapsite manijaka, plašimo se! (FOTO)

Monstruozno ubistvo Jelene Krsmanović podiglo je javnost na noge, a strah je zavladao među pripadnicama ženskog pola iz razloga što ubica još uvek nije uhapšen
Objavljeno: 17:45h

Neređeno ubistvo Jelene Krsmanović Marjanović (33) i to da njen ubica još nije uhapšen kod pripadnica ženskog pola izazvao je zabirnutost i strah, pa su društvene mreže preplavljene komentarima zabrinutosti. Gušila se i tresla u sobi svekrve ubijene pevačice: Indi doživela užasno iskustvo! (FOTO) Najviše takvih komentara može se načim na društvenim mrežama, a osim žena koje žive u Borči i njenoj okolini nepronalaskom Jeleninog ubice uplašene su i žene iz svih delova Beograda.

Espreso.co.rs

Sudeći po statusima na društvenim mrežama najviše su uplašene majke, kao i devojke Jeleninih godina. Jelenin ubica šeta Beogradom s čekićem u rukama! Dramatično upozorenje svekra zvezde Granda! - Počela sam da se 'cimam' i kad silazim u garažu zgrade da isparkiram auto. Nije mi sve jedno. Možda bi mi nekako i bilo lakše da je Jecu ubio neko ko je poznaje. Zamislite samo kakav strah bi zavladao da je u pitanju neki manijak ubica?! Ili još gore neki serijski ubica? Jezivo! - napisala je Marija koja ima 30 godina.

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

U medijima se svaki dan pojavljuju različite informacije o ubistvu pevačice, a policija se sa zvaničnim saopštenjem još nije oglasila, što kod građana izaziva još veći strah. - Juče sam prošla putem od Borče do Crvenke. I gledam onu decu igraju se na ulici, pa mi nije jasno kako roditelji smeju da ih puste same posle ovako monstruoznog ubistva: Hvatajte bre ubicu više!!! Manijak šeta Beogradom još uvek - napisala je Jovana uz apel policiji da što pre uhapsi ubicu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.