MARKU JE IŠLA PENA NA USTA: Svi su bežali od ubice iz Bogatića koji je udarao svoju babu, a majku TUKAO DO SMRTI
Komšije bežale od svirepog ubice, Foto: Facebook

HOROR!

MARKU JE IŠLA PENA NA USTA: Svi su bežali od ubice iz Bogatića koji je udarao svoju babu, a majku TUKAO DO SMRTI

Susedi ove porodice ispričali su i da je do konflikta navodno došlo jer su ga majka i baka sprečavale da ode kod komšije

Objavljeno:

Marko P. je u porodičnoj kući u Bogatiću tukao svoju babu, a golim rukama sa više udaraca je usmrtio majku. Brutalnom prebijanju prehodila je jurnjava po dvorištu, a Marko je prilikom hapšenja bio u nervnom rastrojstvu, piše "Blic".

Marko P. uhapšen je danas zbog sumnje da je nasmrt pretukao svoju majku i udario babu koju je policija zatekla u lokvi krvi.

Prema nezvaničnim informacijama, majka je odmah preminula od zadobijenih povreda, dok je baba prevezena u bolnicu. Kako saznajemo, u policijskoj evidenciji nije bilo prijava, a Marko nije imao sukoba sa zakonom.

Postoji sumnja da je reč o psihički oboleloj osobi.

Kako piše Blic od meštana Bogatića, ubica završio programiranje. Ima rođenu sestru, otac radi u banci, a u vreme zločina je bio na poslu. Uz to, ubica bio je bilder, bavio se bodi bildingom, pričaju komšije, kojima je takođe pretio.

Jedna komšinica videla ga je kad je izlazio iz kuće, uplašila se i pobegla.

- Išla mu je pena na usta, pretio je i meni - rekla je jedna od komšinica. ,

Susedi ove porodice ispričali su i da je do konflikta navodno došlo jer su ga majka i baka sprečavale da ode kod komšije sa kojim je bio u poremećenim odnosima.

Podsećanja radi, Marko je i po dolasku policajaca bio nasilan, opirao se hapšenju i prilikom toga je razbio prozor na policijskom automobilu. Neki mediji su preneli da je uniforma policajaca koji su ga hapsili bila natopljena krvlju.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.