ZORAN MARJANOVIĆ SE PLAŠI DA UĐE U RIJALITI! Već su ga jednom JAVNO OSUDILI, ovo ga ometa na putu ka 50.000 EVRA
Ilustracija, Foto: Printscreen

otkrivamo

ZORAN MARJANOVIĆ SE PLAŠI DA UĐE U RIJALITI! Već su ga jednom JAVNO OSUDILI, ovo ga ometa na putu ka 50.000 EVRA

Upućeni u slučaj kažu kako "velikodušna ponuda" koju je dobio nije začuđujuća, naročito nakon pripremnog ročišta koje je održano 11.09.2019.

Objavljeno:

Zoran Marjanović je već tri godine ličnost koja se najčešće pojavljuje u medijima i prema kome je usmeren dobar deo pažnje javnosti. Sada, nakon što je po treći put protiv njega podignuta optužnica zbog ubistva Jelene Marjanović spekuliše se kako već nedeljama razmatra ulazak u rijaliti "Parovi". Za tu "akciju", prema pisanju medija, ponuđena mu je suma od 50.000 evra za samo mesec dana, kojih bi prema ugovoru trebalo da provede u vili.

Upućeni u slučaj kažu kako "velikodušna ponuda" koju je dobio nije začuđujuća, naročito nakon pripremnog ročišta koje je održano 11.09.2019. godine u Višem sudu u Beogradu, te kako je on verovatno osoba broj jedan koju svi žele da vide u rijalitiju.

Monstruozno ubistvo Jelene Marjanović intrigira i zaokuplja pažnju javnosti već tri godine, a sada kada je konačno podignuta optužnica za verovati je kako svi žele da isprate ama baš svaki korak suđenja, naročito nakon što se Zoran Marjanović izjasnio da nije kriv.

Prema pisanju medija, Zoran Marjanović kao glavni razlog da ne prihvati ovu ponudu naveo je upravo svoje obaveze prema sudu i svojim advokatima. No, produkcija je navodno imala odgovor i na to. Ona bi Zoranu Marjanoviću obezbedila posebnu prostoriju u koju bi mogao da ode zajedno sa svojim advokatima kada god poželi i kada za to postoji potreba, a ona ne bi bila pokrivena kamerama. Takođe, u vreme kada mu bude zakazano suđenje moći će da napusti rijaliti.

Ipak, spekuliše se kako Zoran Marjanović strahuje od ulaska u rijaliti "Parove", iako mu je novac preko potreban. Strahuje od pritiska koji ne želi u toku suđenja za ubistvo.

Ulazak u rijaliti podrazumevao bi verovatno ponovnu osudu od strane javnosti, kakvu je već proživljavao nakon ulaska u rijaliti "Zadrugu" nedugo nakon ubistva njegove supruge Jelene Marjanović.

Konačna odluka Zorana Marjanovića po ovom pitanju očekuje se do kraja nedelje, pišu mediji, a šta o tome kaže jedan od njegovih advokata Stefan Jokić?

foto: Marina Lopičić

Na pitanje o tome da li je upućen u to da je Marjanoviću ponuđeno 50.000 evra za ulazak u rijaliti i da li je istina da on razmatra tu opciju, Jokić kaže kako o istom nije obavešten.

- Ja sam zadužen da ga branim u sudu, a ne od i u rijalitiju. Ipak, ne znam ništa o tome, a verujem kako bi me Zoran obavestio da se odlučio na taj korak - rekao je Jokić za Espreso.co.rs.

Da je to pravno i zakonski moguće samo ukoliko se Marjanović pojavljuje redovno na sudu, odnosno svaki put kada je suđenje zakazano, tvrdi i njegov advokat.

- Zoran je dužan da se pojavi u sudu svaki put kada je suđenje zakazano, a šta će da radi pre i posle toga ne odlučujem ni ja ni bilo ko drugi - objasnio je Stefan Jokić za Espreso.co.rs.

I pored našeg poziva i pitanja upućenih na adresu "Happy TV" do objave ovog teksta konkretan odgovor o ulasku Zorana Marjanovića u rijaliti "Parove" nismo dobili, što stvara izvesne sumnje da li ovakav plan uopšte zaista i postoji?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.