KO JE PRETUKAO BAKU (84)?! Užas u staračkom domu kod Novog Sada! Evo šta su lekari PRONAŠLI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

KO JE PRETUKAO BAKU (84)?! Užas u staračkom domu kod Novog Sada! Evo šta su lekari PRONAŠLI!

Iz policije kažu da su po nalogu tužilaštva dostavili tužiocu izveštaJ

Objavljeno:

Porodica Milice Tomić (84), štićenice Doma za stara lica "Sveti Georgije" u Petrovaradinu, prijavila je policiji da je ona pretučena u Domu, a iz novosadskog tužilaštva nezvanično kažu da će slučaj ubrzo privesti kraju.

Predistražni postupak protiv nadležnih u Domu za stare "Sveti Georgije" zbog sumnje da je osoblje te privatne ustanove prebilo Milicu Tomić je pokrenut.

Krivična prijava je na adresu tužilaštva stigla krajem prošle nedelje i po njoj se već postupa, saznaje "Blic".

Iz policije kažu da su po nalogu tužilaštva dostavili tužiocu izveštaj i kompletnu dokumentaciju o prebijanju starice.

- Policijski službenici preduzeli su sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi proverili navode iz prijave o postupanju osoblja Doma za stare. Odmah po prijavi, patrola je izašla na lice mesta, obavila razgovore sa akterima prijavljenog događaja i o svemu obavestila tužioca - rekli su za "Blic" iz novosadske policije.

Miica Tomić kaže da se incident dogodio u noći između 17. i 18. juna ove godine te da joj i dalje nije jasno zašto ju je medicinska sestra tukla.

Njena ćerka Živana kaže da je bila šokirana kada je sutradan videla majku sa modricama po telu, te da je odmah pozvala Hitnu pomoć i slučaj prijavila policiji.

Milicu je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, gde su lekari u izveštaju naveli da je "zadobila udarce u predelu grudnog koša, oba ramena i podlaktice kao i oba kolena".

Vlasnica Doma "Sveti Georgije" Ljiljana Kuveljić negirala je da se incident dogodio i najavila da će tužiti porodicu Tomić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.