UPAO BIVŠOJ ŽENI U STAN I POČEO DA JE DAVI: Kada je izjavio zašto je to uradio, SRBIJA SE SKAMENILA
Silovanje, Foto: Shutterstock

jezivo

UPAO BIVŠOJ ŽENI U STAN I POČEO DA JE DAVI: Kada je izjavio zašto je to uradio, SRBIJA SE SKAMENILA

S. P. je znao gde njegova žena živi jer joj je, prema rečima našeg izvora, pomagao oko selidbe

Objavljeno:

S. P. (47) iz Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je davio svoju suprugu u njenom stanu i da joj je nakon toga slao poruke da će je ubiti, saznaju mediji.

Godinu dana neprestanih ljubomornih ispada pretvorilo je u pakao život jednoj ženi (ime poznao redakciji) koja je zbog stalne sumnje svog supruga S. P. morala da se odseli iz njihovog doma sa sinom. Međutim, prema rečima našeg izvora upućenog u slučaj, S. P. nastavio je da traži dokaze da ga žena vara, u toj meri da joj je nepozvan upadao u stan, da bi sve kulminiralo pre oko nedelju dana, kada ju je, kako se sumnja, pribio uza zid u njenom stanu gde ju je davio, a zatim joj pretio da će je ubiti.

Naime, S. P. žrtvu je, tokom poslednjih godinu dana, s vremena na vreme, kada je bio pod dejstvom alkohola, napadao da ga vara s drugim muškarcem. Prema rečima našeg izvora, sve je kulminiralo pre oko dva meseca, kada su supružnici bili na letovanju, gde se ljubomora intenzivirala.

- Kada su se vratili u Požarevac, on je nastavio sa tim ponašanjem zbog čega je ona odlučila da ga napusti, a sa sobom je povela i njihovog sina - dodaje naš izvor.

S. P. je znao gde njegova žena živi jer joj je, prema rečima našeg izvora, pomagao oko selidbe. Međutim, iako su se razišli, S. P. je nastavio da ženu optužuje da ga vara.

- Pre oko dve nedelje, on je otišao bez njenog poziva u njen stan dok je ona spavala. Probudio ju je i počeo da je napada kako je u tom stanu po njegovoj proceni spavao drugi muškarac. Nakon rasprave, on je krenuo nazad kući, međutim, nastavili su da se svađaju putem poruka. On je popio nekoliko flaša piva, nakon čega se vratio u njen stan. Ponovo je sam ušao unutra, prišao joj i počeo da je gura i prislonio joj glavu uza zid. Tu ju je navodno i davio, a zatim povukao za odeću tako jako da je žena pala na pod, udarivši u stolicu - dodaje naš izvor.

On je zatim otišao iz stana, nakon čega joj je slao preteće poruke da će je ubiti i poruke u kojima pominje da ju je davio. Žena je nakon napada prijavila svog supruga policiji i otišla kod lekara, gde je uočeno da ima modrice.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega je priveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu.

- On je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, tačnije, potvrdio je ceo događaj osim dela da ju je davio. Što se tiče pretnji ubistvom, prvo je rekao da ženi nije slao takve poruke, međutim kada su mu poruke iz njegovog telefona predočene on je priznao da je to poslao, ali je počeo da se brani kako je to učinio pod dejstvom alkohola i da te pretnje nisu bile ozbiljne - navodi naš izvor.

Nakon saslušanja Osnovni sud u Požarevcu odredio je pritvor do 30 dana S. P., kako ne bi uticao na svedoke, svoju ženu i sina. Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici, za koje mu preti od tri meseca do tri godine zatvora.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.