JA SAM POGODIO RAJU, A MAJA GA JE OVERILA OVERILA! JEZIVI ISKAZ osumnjičenog za MASAKR U JABUKOVCU (FOTO)
Davor i Maja bili u tajnoj vezi, Foto: Kurir.rs

zločin koji je potresao srbiju

JA SAM POGODIO RAJU, A MAJA GA JE OVERILA OVERILA! JEZIVI ISKAZ osumnjičenog za MASAKR U JABUKOVCU (FOTO)

Sa Majom je stupio u kontakt preko Instagrama

Objavljeno: 30.09.2019. 09:50h
  • 8

Davor Pernić (35), osumnjičeni za čertvorostruko ubistvo u Jabukovcu, najpre je preuzeo na sebe svu krivicu, ali je ubrzo promenio mišljenje i otkrio sve detalje o stravičnom zločinu, uključujući i pravu ulogu nedavno uhapšene Maje B. (25)!

Pernić je odlučio da ispriča sve o likvidaciji Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubice Oprikić (76) i njene sestričine Dragane Jozeljić (53) 7. avgusta ove godine jer je shvatio da ga je Maja zapravo nasankala!

- Pravu istinu nisam rekao ranije jer sam Maji obećao da ću svu krivicu da prihvatim na sebe u slučaju da budem otkriven, a ona mi je zauzvrat obećala da će zauvek biti u vezi sa mnom. S obzirom na to d asu moji brat i majka pokušavali da stupe u kontakt s njom, ali uzalud, shvatio sam da me je prevarila kako bi sebe zaštitila – rekao je Pernić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nova igračka...

A post shared by Davor Pernic (@davor_pernic) on

On je tokom saslušanja ispričao da je sa Majom stupio u kontakt preko Instagrama i da su nakon nekog vremena postali bliski i počeli da imaju intimne odnose. Ipak, njihov odnos se ubrzo promenio.

- Tog 30. jula Maja je nakon našeg odnosa ustala iz kreveta i otišla u kupatilo. Ubrzo sam krenuo za njom i zatekao je presavijenu kako se drži za stomak. Tada mi je rekla da je u bolovima. Nakon nekoliko dana porukom mi je javila da je bila kod lekara i da joj je ustanovljen tumor na materici – ispričao je Pernić.

On je naveo i da je ona ceo plan o pljački Kazimirovića počela da kuje još 18. jula na dan svog rođendana.

- Te večeri kada sam otišao da joj odnesem poklon, Maja mi je rekla da su joj lekari rekli da mora što pre da se operiše, ali da je ona u velikim dugovima. Rekao sam da imam nešto novca kojim mogu da joj pomognem, međutim, ona je navela da joj za operaciju i transplantaciju materice treba čak 10.000 evra! Tada mi je predložila da opljačkamo banku kako bismo nabavili taj novac – rekao je Davor.

On je tada Maji rekao da je to moguće samo u filmovima, međutim, ona je tada došla na ideju da opljačkaju izvesnog Raju Kazimirovića, koji ima novac u šteku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Davor Pernic (@davor_pernic) on

- Rekla mi je da su u kući Kazimirovića samo stari Raja i njegova majka, te da to možemo lako da odradimo. Nisam mislio da ona to zaista misli ozbiljno sve dok mi 6. avgusta nije rekla da što pre moramo da opljačkamo Raju jer joj je novac hitno potreban. Tada smo se dogovorili da narednog jutra to odradimo. Plan je bio da do Rajinog imanja odemo dvoma kolima kako nas ne bi otkrili – ispričao je Pernić.

On je potom do detalja ispričao šta se desilo tog 7. avgusta.

- Pre zločina popili smo limenke energetskog pića i uzeli tablete koje smo ranije kod nje konzumirali kako bismo razbili tremu. Maji sam dao malokalibarsku pušku, dok sam ja uzeo škorpion. Kada smo stigli do imanja Kazimirovića, video sam traktor na kojem je bio Raja. U pomoćnoj kući bila je Rajina majka. U blizini nje sedela je žena sa knjigom, koja me je ugledala i odmah podigla ruke! Rekao sam joj „Daj pare“, na šta je ona uzvratila: „Nema para!“. Zatim sam čuo pucanj i iza sebe video stariju ženu, Rajinu majku, kako leži na podu! Tada je krenula da vrišti i žena sa knjigom, pa sam pucao u nju! Maja i ja smo se zatim uputili ka kući u novom delu salaša, jada he sa sprata krenula da silazi žena u spavaćici, koju sam takođe upucao – rekao je osumnjičeni.

Pernić je izjavio da je ubrzo Raja snimio šta se dešava i traktorom krenuo ka njima.

- Rekao sam Maji da se sakrije, a ja sam krenuo da pucam ka Raji, koji je vozilom išao na nas! On se u jednom trenutku sagnuo i ugasio traktor jer sam ga pogodio. Kada ssmo mu prišli, on je još uvek pomerao glavu, a tada ga je Maja overila, pucala mu je u glavu! Potom smo pobegli odatle i dogovorili smo se da nećemo nikome ništa da kažemo. Ubrzo smo se dogovorili da ja preuzmem krivicu na sebe, jer će ona da se u protivnom ubije. Rekla je i da će zauvek biti sa mnom, bez obzira na sve. Sve ovo sam uradio kako bih pomogao Maji – rekao je osumnjičeni.

 

(Espreso.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media