U PITANJU JE BOMBA RAZORNE MOĆI: Bačena je iz automobila u pokretu! Novi detalji eksplozije u centru Aranđelovca!
Policija, Foto: Nebojša Mandić

misterija

U PITANJU JE BOMBA RAZORNE MOĆI: Bačena je iz automobila u pokretu! Novi detalji eksplozije u centru Aranđelovca!

BOMBA BAČENA IZ AUTA!?

Objavljeno:

Napadači koji su jutros oko tri sata bacili bombu u dvorište popularne poslastičarnice, došli su automobilom neposredno blizu ograde bašte ,saznaje nezvanično "Kurir" iz izvora bliskim istarazi.

Prema prvim nezvaničnim informacijama bomba je bačena u baštu popularne poslastičarnice „Srce“ preko puta Bukovičkog parka. Osim materijalne štete niko nije povređen.

Ono što saznajemo iz izvora bliskih istrazi napadači su iz auta u pokretu aktivirali bombu M-52 ,takozvanu „zelenu“ koja je poznata kao defanzivna bomba, a samim tim ima veliku razornu moć. Pronađena je i kašika i osigurač od bombe. Šteta je velika. Oštećeno je ukupno četiri automobila, i popucala su stakla na izlogu poslastičarnice. Ima i gelera u zidu.

Vlasnik poslastičarnice D.A. dugo je radio u Francuskoj i po dolasku u Aranđelovcu je otvorio stambeno-poslovni kompleks u kome se nalazi i poslastičarnica u čije dvorište je jutros bačena ekplozivna naprava.

Poseduje više luksuznih automobila i motocikala.

U poslednje vreme ovde su, prema priči Aranđelovčana viđani ljudi sa kriminalnim dosijeima, a neka od njih navodno imaju i stanove u kompleksu.

Za sada se ne zna šta je motiv i ko je bio na meti napadača, niti ima zvaničnih saopštenja od strane MUP. Naši izvori kažu da se detalji ne saopštavaju zbog intezivne istrage koja je u toku.

U vreme naše posete bili su vidljivi tragovi bombaškog napada, a nekoliko automobila je oštećeno.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.