DOK SU ME BATINALI, OSEĆALA SAM DA ĆU UMRETI! Mučenu baku iz Subotice KRVNIČKI TUKLI ZBOG 3.000 DINARA! (FOTO)
Baka Amalka napadnuta je usred noći u svom domu, Foto: Printscreen Youtube, Pannon RTV

HOROR

DOK SU ME BATINALI, OSEĆALA SAM DA ĆU UMRETI! Mučenu baku iz Subotice KRVNIČKI TUKLI ZBOG 3.000 DINARA! (FOTO)

Tragovi batinanja najpre su vidljivi oko njenih očiju...

Objavljeno:

Teta Amalka (88), kako komšije zovu omiljenu baku u subotičkom selu Radanovac, brutalno je pretučena i opljačkana tokom noći između petka i subote u svom domu.

Po celom telu i glavi ima masnice i podlive. Nesrećna žena je rekla da se tokom batinanja osećala kao da će umreti. Dvoje lopova odneli su 3.000 dinara.

foto: Printscreen Youtube, Pannon RTV

Ujutru je ipak imala snage da ode na posao u mlin, gde radi sa sinom poslednjih 30 godina. Tragovi batinanja su vidljivi oko njenih očiju. Masnica ima i na rukama, na kojima su vidljivi plavi, zeleni i ljubičasti tragovi.

Kako je rekla, sve je boli. Probudila se tokom noći iz sna, ispričala je, uz zvuk razvaljivanja vrata. Oko 2 časa ujutru, dve nepoznate osobe provalile su u njenu kuću, utrčale u sobu gde je spavala i odmah počele da je tuku. Incident se dogodio u Ulici Vuka Mandušića.

foto: Printscreen Youtube, Pannon RTV

- Bilo ih je dvoje, muškarac i žena, prekrivenih lica. Tražili su da im dam novac. Rekla sam da para nemam. Onda je počeo da me udara, dok sam ponavljala da nemam para. Sve u sobi su ispreturali. Sve su bacali i na kraju pronašli moju torbu i u njoj 3.000 dinara - priča nesrećna žena.

Potom ju je tukao pesnicama govoreći joj da laže i da ima još novca skrivenog negde. Pošto više novca nisu našli, otišli su.

foto: Printscreen Youtube, Pannon RTV

Baka je odmah pozvala sina, a on policiju.

Prema njegovim rečima, policija već sumnja ko bi mogao da bude odgovoran za pljačku i batinanje. Policija, za sada, nije izdala saopštenje o ovoj pljački.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pannonrtv.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.