SEVERINA IM DUGUJE NAJVEĆE HITOVE, OD KIJE KOCKAR SU NAPRAVILI PEVAČICU: Ko je dvojac na čiju je kuću bačena bomba?
Filip Miletić i Miloš Roganović, Foto: Printscreen/Instagram

evo ko su

SEVERINA IM DUGUJE NAJVEĆE HITOVE, OD KIJE KOCKAR SU NAPRAVILI PEVAČICU: Ko je dvojac na čiju je kuću bačena bomba?

Filip i Miloš poznati su još kao "Aspirinci" zbog Sekinog hita "Aspirin", kojim su uplivali u muzički svet

Objavljeno: 17:49h

Na prostorije producentske kuće FM Play na Bežanijskoj kosi danas, 28. septembra, bačena je bomba, što je uznemirilo srpsku estradu i one koji sarađuju sa Filipom i Milošem.

Filip Miletić i Miloš Roganović uspešan su dvojac koji stoji iza producentske kuće "FM Play" još od 2007. godine kada su napravili bum na estradi prvom pesmom "Aspirin" koju su uradili za Seku Aleksić. Od tada su nizali hitove i sarađivali sa najvećim imenima domaće muzičke scene, a najznačajnija je saradnja sa Severinom. Osim toga, stoje iza svih Kijinih pesama, a osnivači su dugogodišnjeg ženskog benda "Ministarke".

Ovaj dvojac koji po mnogima čini "fabriku hitova" u muzičke vode uplovio je upravo Sekinim "Aspirinom", a od tada su se nizali sami hitovi.

foto: Instagram/severina

Severini su radili neke od njenih najvećih hitova, kao što su: "Italiana", "Kradeš sve", "Kamen oko vrata", "Alcatraz", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi", "Ostavljena" i brojni drugi. Kija Kockar sarađuje sa njima od početka muzičke karijere, a trebalo je da za nekoliko dana izbace njen novi singl "Sanjam".

Zanimljivo je da Miloš i Filip vode život van estradnih dešavanja i da se ne kreću previše po javnim događajima, kao i da je njihova profesija zapravo skroz drugačija.

Miloš je stomatolog i otac dvoje dece, sina Vuka i ćerke Milice, a Filip je magistar klavira i javnosti poznat još po dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa hrvatskom pevačicom Anom Bebić.

Popularan bend "Ministarke" osnovali su 2013. godine, kojim su slavu doneli Editi Aradinović, nekadašnjoj pevačici benda. Takođe, "Ministarke" su snimile duet i sa Kijom, koja je sa njima imala letnju turneju 2018. godine.

Kija je pod okriljem "Aspirinaca" od samog početka i ekskluzivac je FM Playa.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.