NA TVOJOJ SAHRANI DIĆI ĆU SE IZ PEPELA: Stefan snimio pesmu pre ubistva Marine, stih BRUTALNO UZNEMIRUJUĆI (VIDEO)
Sa sahrane njene hoću da bežim, jer ljubav naša u sanduku leži, Foto: Printscreen

BOLESNO

NA TVOJOJ SAHRANI DIĆI ĆU SE IZ PEPELA: Stefan snimio pesmu pre ubistva Marine, stih BRUTALNO UZNEMIRUJUĆI (VIDEO)

On je to napisao dok je patio sam u Norveškoj. Spot je napravio od gomile njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su bili srećni i zaljubljeni

Objavljeno: 27.09.2019. 09:44h
  • 43

Stefan Golubović, koji je u ponedeljak usmrtio bivšu devojku Marinu Đuričić, a potom pokušao da se ubije, pre tragedije je u stihovima naveo „da je dotakao emotivno dno i da bez nje ne može da diše“.

Stefan Golubović (31), pedagog iz Donjeg Milanovca, koji je u ponedeljak u beogradskom naselju Kotež ubio bivšu devojku Marinu Đuričić (30) pa pokušao da izvrši samoubistvo, najavio je svoj krvavi pir u pesmi koju je sam napisao i otpevao, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg izvora, Golubović, koji nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je Marina ostavila, neposredno pre zločina Marini je poslao video-spot i pesmu, koju je posvetio njoj, njemu i njihovoj, kako je naveo, „izgubljenoj ljubavi“. Spot traje tri minuta, a stihove prati i lagana muzika.˝

Patio zbog raskida

- On je to napisao dok je patio sam u Norveškoj. Spot je napravio od gomile njihovih zajedničkih fotografija, na kojima su bili srećni i zaljubljeni... Pesmu je poslao i Marini, ali ona mu nije ništa odgovorila na to. Verujem da ga je to dodatno poremetilo - kaže naš izvor i dodaje da je Stefan u svojim stihovima, između ostalog, napisao i „da je dotakao emotivno dno, kao i da su on i Marina bili savršen par“.

Međutim, iako prvi deo pesme govori o momku koji pati, drugi deo je vrlo zabrinjavajuć. Naime, pred kraj pominje smrt, sanduk i sahranu, a naš sagovornik kaže da upravo ovi stihovi ukazuju na to da je Stefan verovatno planirao zločin, ali i da ga je najavio.

- Sa sahrane njene hoću da bežim, jer ljubav naša u sanduku leži. Gledam je tužno i suze brišem, grlo me steže pa jedva dišem, a kada to prođe, svi će otići, iz pepela ja se opet moram dići - napisao je, a zatim i otpevao ubica.

foto: Printscreen

Takođe, on se u svojoj pesmi pita „da li je zaslužio da bude ostavljen“.

- Da li je ovo moguće, opet teško dišem, možda će mi biti lakše kada ovo napišem. Ponovo sam dotakao emotivno dno, o moj bože, zar sam zaslužio to? U životu našem najbolje sam hteo, ali ona više nije mene deo. Mi smo se, ljubavi, iz pepela digli, ali do oltara nikad nismo stigli. Meni je teško, a ona sa drugim - napisao je Golubović.

Svi u šoku

Njegov rođeni brat Saša rekao je za Kurir da zna za ovu pesmu.

- Shvatio sam to kao potez ostavljenog dečka, koji tuguje. Ni na kraj pameti mi nije palo da je Stefan sposoban da počini zločin. Svi smo šokirani. Da smo znali da namerava ovako nešto da uradi, pokušali bismo da ga sprečimo, ali nije bilo nikakvih naznaka - kaže Saša.

Podsetimo, Stefan Golubović je neposredno pre zločina doputovao u Beograd iz Norveške, gde je od juna živeo i radio. U ponedeljak se ušunjao u stan bivše devojke Marine, ispalio joj dva metka u glavu, a potom sebi pucao u usta. Marina je od povreda preminula na mestu, a Stefanu se lekari bore za život u Urgentnom centru. Kako smo ranije već pisali, motiv za stravičan zločin je to što je Marina raskinula sa Stefanom.

- Nekoliko dana pre zločina sam mu telefonom pričao da ću doći kod njega u Norvešku, ali mi je rekao da ne dolazim jer je hladno. U subotu smo se čuli poslednji put, pitao sam ga gde je jer se nekoliko dana nije javljao. Objasnio je da se konačno naspavao. Slagao me je, jer je, prema mojoj proceni, tada već bio na aerodromu - priča šokirani brat i dodaje:

- U subotu je došao na aerodrom u Beogradu i tu je iznajmio kola. Spavao je u apartmanu nedaleko od Skadarlije i u nedelju se video s najboljim drugom. Nikom se više nije javio. Prema priči druga, Stefan je došao kako bi Marinu ubedio da krene s njim u Norvešku. Bio je srećan, jer je mislio da nema šanse da ga ona odbije. S drugom se rastao uz reči da će se čuti.

Golubovićev brat kaže da je Stefan u ponedeljak oko 9.30 krenuo ka Marininom stanu, jer je to vreme ostalo zabeleženo na navigaciji.

foto: Printscreen

- Pretpostavljam da ju je neko vreme čekao i pratio i nakon toga otišao kod nje. Ne znam odakle mu pištolj. Mi nikada oružje u kući nismo imali - rekao je on.

Pokušavajući da i sam otkrije šta se desilo Stefanu, Saša objašnjava da je on 8. juna otišao u Norvešku i da se Marina narednih mesec dana svakodnevno čula s njim, ali da je odjednom prekinula kontakt.

foto: Printscreen

- Nije mogao da se pomiri s tim. Nije jeo, oslabio je dosta, desetak kilograma. Deset dana pre ovoga poslao mi je sliku. Rekao sam mu da potraži pomoć kad već ne može sam da izađe iz krize, nudio sam mu preko video-linka razgovor s psihijatrom. I on je bio svestan toga, ali ništa nije uradio po tom pitanju. On je Marinu obožavao, pričao je kako se svako jutro budi s njom kao najsrećniji čovek na svetu - objašnjava Saša.

 

Ako trpite nasilje ili znate nekog ko trpi nasilje, pozovite SOS telefon 0800 35 00 36.

BONUS VIDEO:

Govor Vučića u Ujedinjenim nacijama

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media