MALOLETNICI SU UKRALI NOVAC ZA LEČENJE MALE TISE! Uhvaćeni su, imaju samo 12 i 15 godina
Tisa Sredojević, Foto: Facebook

SKANDAL!

MALOLETNICI SU UKRALI NOVAC ZA LEČENJE MALE TISE! Uhvaćeni su, imaju samo 12 i 15 godina

Kutija je istog dana vraćena, a u nju Kikinđani i dalje ubacuju novac

Objavljeno:

Maloletni Kikinđani (15) i (12) u subotu su, ispred jednog restorana brze hrane, ukrali novac namenjen lečenju četrnaestomesečne Tise Sredojev.

Policija je juče rasvetlila ovu krađu koja je izazvala ogorčenje i nevericu ljudi koji saosećaju sa malenim borcem i njenim roditeljima:

- Nisam ljuta, ni najmanje. Nemaju oni svest o tome šta su uradili - kaže Jelena Sredojev, Tisina majka. Protiv starijeg dečaka je podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog drskog i bezobzirnog ponašanja iz Zakona o javnom redu i miru:

- Mlađi počinilac je prekršajno neodgovoran, pa je prekršajna prijava podneta protiv njegovog oca zbog propuštanja dužnog nadzora nad detetom iz Zakona o prekršajima - rečeno je iz kikindske policije.

Odbačenu kutiju u delu Dositejeve ulice, kod PIO fonda, u subotu je pronašao radnik obezbeđenja. On je policiji prijavio da su dve nepoznate osobe odbacile staklenu kutiju u kojoj je bilo 600 dinara.

Preostalu sumu, maloletnici su ukrali i pobegli, a radnica restorana brze hrane nije ni primetila da je kutija nestala jer je zbog "Dana ludaje" bila velika gužva. Kutija je istog dana vraćena, a u nju Kikinđani i dalje ubacuju novac.

Pomoć za lečenje Tise:

Uplatom na dinarski račun: 160-552148-04

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004251.2 IBAN: RS35160005400004251219 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.