OVAJ ŽESTOKI MOMAK JE U NANI OBORIO RUKU ŠIJANU! Ima i brata koji je organizovao ARKANOVO UBISTVO (FOTO)
Vanja Jovović i Zoran Šijan, Foto: Facebook / Legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

OVAJ ŽESTOKI MOMAK JE U NANI OBORIO RUKU ŠIJANU! Ima i brata koji je organizovao ARKANOVO UBISTVO (FOTO)

Vanja je bio stariji, poznate su njegove ferke

Objavljeno:

O kriminalcima i žestokim momcima koji su harali beogradskim asfaltom stalno se piše u medijima.

Tako je sada na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" objavljena priča o opasnoj braći koji su harali i po čuvenoj "Nani", ali i koji su smeli da stanu na crtu mnogim žestokim momcima.

Priču o Vanji i Aleksandru Jovoviću prenosimo vam u celosti:

- Poznata su braća Vanja i Aleksandar Sale Jovović, oni su moji prijatelji. Vanja je bio stariji i mnogo jak na ruke (oborio ruku Šijanu u Nani ’89. godine), poznate su njegove ferke.

Ovo je slika tog obračuna!

Mlađi Sale zvani Jovke je bio u sukobu sa Skoletom, koji je tad bio veličina. Jednom prilikom, izvadi Jovke pištolj i izranjava Skoleta. Upucao ga 6 puta, u stomak, u kuk, u nogu… Baš ga dobro izranjavao – ispričao je Zoran Branković Lepi za jednu emisiju.

foto: Kurir

Kako se priča, to se desilo u lokalu Arkanovog druga i generala SDG Stojana Novakovića Copeta kada je Skole bio u društvu Zorana Nedovića Šoka.

Skole je posle toga šepao i nikad ovo nije zaboravio niti je imao nameru da oprosti Jovketu. Pet godina kasnije, priča se da su Ćanda i ostali momci iz Skoletove ekipe oteli Jovketa. Neki kažu da su mu na živo vadili zube, a neki da su mu polomili podlaktice i šake, nakon čega su dizalicom od kola pokušavali da mu slome butnu kost, ali je Skole to zaustavio i tu su ga ostavili. Ovaj se nekako odvukao do puta, kada ga je neko video i pozvao hitnu pomoć. Bio je u nekoj banji na oporavku i nakon lečenja, povukao se i započeo miran porodični život. Za razliku od svojih mučitelja preživeo je sve ove godine. Braća Jovović i Skole su bili iz istog kraja (Kanarevo Brdo, Rakovica) i od malih nogu se nisu slagali. Kako se priča, Vanja je čak Skoletu jednom olupao glavu pištoljem.

Priča je preuzeta sa Fejsbuk stranice "Legende devedesetih" (Na slici su Jovke, Vanja, Knele i Nenad Asanović, jedan od braće "Bambalić")

Više o legendama devedesetih:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.