DEIN SLUČAJ IDE KOD VEŠTAKA: Vozač koji je autobusom naleteo na voditeljku i OTKINUO JOJ RUKU REKAO DA MU JE ŽAO
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

EPILOG SLUČAJA

DEIN SLUČAJ IDE KOD VEŠTAKA: Vozač koji je autobusom naleteo na voditeljku i OTKINUO JOJ RUKU REKAO DA MU JE ŽAO

Ona se prilikom saslušanja u Tužilaštvu pridružila krivičnom gonjenju osumnjičenog

Objavljeno:

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog da se uradi saobraćajno veštačenje u postupku koji se vodi protiv B. J., vozača autobusa GSP, koji je, kako se sumnja 7. februara naleteo na voditeljku TV Pink Deu Đurđević. Kako nam je rečeno u Tužilaštvu, spisi predmeta prosleđeni su na Saobraćajni fakultet, kako bi komisija tamošnjih stručnjaka mogla da uradi saobraćajno veštačenje.

Oni bi trebalo da utvrde sve okolnosti koje su dovele do nesreće, i između ostalog, kojom brzinom se kretalo vozilo, da li je bilo ispravno...

Osumnjičenom B. J. na teret se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On je u okviru dosadašnje istrage, saslušan krajem marta. Tada je izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo, opisujući šta se sve dešavalo od momenta kad je preuzeo prvu smenu i seo za volan autobusa na liniji 78. Ispričao je da je krenuo sa Banjice i da je kad je prošao zgradu Pinka primetio veću količinu vode i zatim zaustavljena vozila, pa je odmah sklonio nogu sa gasa.

Naveo je da je počeo da koči, ali da je zbog leda na kolovozu, autobus proklizao. Tada je, kako je kazao, došlo do sudara sa vozilom koje je stajalo u njegovoj traci. Nakon toga udario je u ogradu, a tom prilikom je, prema njegovim rečima, povređena jedna ženska osoba.

Dei Đurđević je tom prilikom otkinuta leva ruka, koju su lekari uspeli da prišiju, a zadobila je i niz drugih povreda. Ona se prilikom saslušanja u Tužilaštvu pridružila krivičnom gonjenju osumnjičenog.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.