DEJAN JE BIO INVALID, ŽIVEO JE SAM: Čovek iz Bačke Topole IZGOREO U KUĆI
Intervenisali, Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

užasno

DEJAN JE BIO INVALID, ŽIVEO JE SAM: Čovek iz Bačke Topole IZGOREO U KUĆI

Požar se odjednom proširio i zahvatio čitavu kuću,

Objavljeno:

Ugljenisano telo 56-godišnjeg Dejana P, jutros rano je nađeno u njegovoj kući u Šumadijskoj ulici broj 5, u Bačkoj Topoli, prilikom požara koji je izbio i koji su vatrogasci uspeli da saniraju da se ne proširi na okolne kuće.

Požar se odjednom proširio, zahvatio čitavu kuću, a kako saznajemo nezvanično, od prvih komšija, kad je kuća buknula pozvali su odmah policiju i vatrogasnu službu, koji su brzo izašli i efikasno ugasili požar.

Međutim, za nastradalog domaćina, na žalost bilo je kasno. Tek nakon gašenja požara, nađen je njegov ugljenisani leš.

Kako je policija potvrdila za Kurir, unutrašnjost kuće nastradalog čoveka izgorela je potpuno, a vatrogasna služba i nadležni iz Sektora za vanredne situacije pronašli su nakon gašenja požara ugljenisano telo čoveka.

- Čovek je sam živeo u kući, bio je invalid. Uzrok požara se tek utvrđuje, a istraga je još u toku, saznajemo iz izvora bliskih policiji.

Komšije kažu da je Dejan P. pokušao možda da upali vatru, jer je u jutarnjim satima već niska temperatura i hladno.

- Ne možemo ni da zamislimo šta je snašlo jadnog čoveka, koji je bio bolestan, a sam je morao da obavi sve što mu je potrebno. Da li je u svesnom stanju ili u snu i njega zahvatio požar, niko ne zna, ali kuća je iznutra izgorela potpuno, kažu komšije nekoliko kuća dalje od broja 5 u Šumadijskoj.

Telo preminulog poslato je na obdukciju da bi se utvrdio način kako je preminuo, pa možda tako utvrdio i uzrok požara. Istraga je i dalje u toku, a Sektor za vanredne situacije i policija rade na uviđaju i istrazi.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.