MAJKA POGINULE TAMARE JE ZANEMELA OD TUGE! Mislimo nasmejana će ući u kuću, PRED NJOM JE BIO ŽIVOT
Tamara Stojanović, Foto: Printscreen/Facebook

SAD JE NA NEBU!

MAJKA POGINULE TAMARE JE ZANEMELA OD TUGE! Mislimo nasmejana će ući u kuću, PRED NJOM JE BIO ŽIVOT

Kako kaže, studentkinjini roditelji ne mogu da dođu sebi...

Objavljeno:

Izgubili smo divno dete, koje je tek trebalo da počne da živi. Tamara je bila anđeo na zemlji, a sad je to i na nebu... - kaže ujna dvadesetjednogodišnje Tamare Stojanović, koja je proteklog vikenda poginula u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u seli Trbušnica kod Lazarevca.

Nastradala devojka sahranjena je danas na groblju u Aranđelovcu. Devojčicini roditelji, mlađa sestra i cela porodica i prijatelji i dalje ne mogu da veruju da su u trenu izgubili Tamaru.

- Svi smo u šoku i pod lekovima. Ne znam kako ćemo bez nje... I dalje se nadamo da će raspoloženo utrčati u kuću ili firmu, sa onim njenim veselim osmehom na licu i reći: "Evo me, ne brinite, stigoh!" - kaže ujna.

Kako kaže, studentkinjini roditelji ne mogu da dođu sebi...

- Šta da kažem? Siniša kad je čuo i video šta se desilo je pao u nesvest. Lidija od dana pogibije naše miljenice niti priča, niti jede, niti spava - kaže ona.

Tamara je poginula u jezivoj nesreći koja se dogodila prekjuče, a njena vršnjakinja i drugarica Jelena M. zadobila je teške telesne povrede.

Do nesreće je došlo kada je Tamara, upravljajući "opel korsom", iz nepoznatih razloga izgubila kontrolu nad vozilom, sletela s puta i udarila u stub.

Kako su ispričali očevici devojke su se kretale normalnom brzinom, ne većom od 50 kilometara na sat kada su sletele s puta i na ogromnoj njivi na kojoj se nalazi jedna bandera udarile direkt u nju. Očevici nesreće su im odmah pojurili u pomoć, međutim Tamari nije bilo spasa. Kako su ispričali, devojka je zadobila tešku povredu glave i davala je znake života još nekoliko minuta nakon nesreće. Njena drugarica i saputnica ispala je iza automobila i nalazi se u bolnici.

Tamarini otac i sestra dojurili su na mesto nesreće čim su čuli šta se dogodilo i videli su da je devojka preminula na licu mesta. Studentkinjin otac od šoka se onesvestio...

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.