Uplašio se! Suprug ubijene pevačice pobegao iz mesta zločina! (FOTO)

uhvatila ga panika

Uplašio se! Suprug ubijene pevačice pobegao iz mesta zločina! (FOTO)

Ubistvo pevačice "Granda" Jelene Marjanović iz Borče među meštanima ovog dela Beograda iz dana u dan izaziva strahove, te su članove porodice, u kojoj je ona bila udata, počeli da gledaju sa prezirom
Objavljeno: 11:09h

Iz straha da će biti linčovani, ali i da se sklone od očiju javnosti, Marjanovići su zajedno sa petogodišnjom Janom, Jeleninom ćerkom, izašli iz porodične kuće. Linčovaće nas zbog Jelene: Marjanovići pobegli iz porodične kuće u Borči!

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice kaže da je njegov sin predstavljen kao zver i kao ubica: - Ušao sam u prodavnicu i osetio poglede na sebi. Niko mi ništa nije rekao, ali sam primetio da me ljudi drugačije gledaju. Obilo mu se u glavu to što je pričao za medije. On je rekao da poslednjih dana ne smeju da izađu iz kuće i da su zato doneli odluku da se neko vreme odsele iz nje. Kako sam kaže, predstavljeni su kao ubice, sektaši i čudaci. Nedaleko od njihove kuće, na nasipu u naselju Crvenka, policija je i juče češljala mesto gde je nađena mrtva pevačica. Kako je pokošena trava, inspektori su odneli nekoliko stvari koje bi mogle da pomognu bržem dolasku do ubice. Među meštanima juče se pričalo da je policija našla i neku čizmu. Jelenu ubila 3 člana njene porodice!? Šokantno otkriće o pevačicinom ubistvu!
Deset dana policija je u Borči. Pretražili su svaku kuću, čini mi se da znaju napamet svaku travku na nasipu. Ako su i odneli čizmu, ona verovatno nije od ubice. Kako dani prolaze, sumnjamo da je ona ubijena ovde kod nas. Verovatno su je ubili na drugom mestu, pa ovde bacili - kaže jedan od meštana naselja Crvenka u Borči, ali dodaje da se plaši da je ubica verovatno među njima. Dirljiv snimak ubijene pevačice: Jelena Krsmanović peva mužu na uvce! (VIDEO) Pevačica Jelena Marjanović ubijena je prošle subote, 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije. Ona je brutalno ubijena sa 30 udaraca u glavu tupim predmetom. Nakon ubistva, njen suprug Zoran Marjanović zadržan je 48 sati na policijskom ispitivanju. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.