UBIJENI MARTIN JE ŽIVEO U ŠUPI, IZ KUĆE GA IZBACILI 2 PUTA OVE GODINE! Život mu je bio KRATAK i PRETUŽAN
Martin Barna, Foto: Printscreen

tuga!

UBIJENI MARTIN JE ŽIVEO U ŠUPI, IZ KUĆE GA IZBACILI 2 PUTA OVE GODINE! Život mu je bio KRATAK i PRETUŽAN

Dečak je sahranjen na katoličkom groblju u Novom Kneževcu

Objavljeno:

Martin Barna (17) koji je 18. septembra ubijen u tuči, u parku u Novom Kneževcu, ove je godine već dva puta morao da napusti svoj dom, saznaje Telegraf.rs. Pred kraj života dečak je živeo u šupi, u dvorištu svoje bake.

Martinovi roditelji su razvedeni, a nakon njihovog rastanka dečak je ostao da živi sa ocem. Sve se promenilo 26. januara ove godine kada je došlo do sukoba između njih dvojice, nakon čega je dečak napustio kuću svog oca i otišao da krov deli sa majkom i njenim ocem.

Martinov otac, kako pišu lokalni mediji, sada radi u Segedinu, gde ga je i stigla vest o tragediji.

No porodične turbulencije nastavile su da prate detinjstvo ubijenog dečaka. On je sve do 15. septembra boravio u kući svoga dede, kada se sukobio i sa njim i svojom majkom. Nakon toga je i deda zahtevao od Martina da ode iz kuće.

Od tada je Martin živeo u pomoćnom objektu, u šupi na imanju svoje bake po ocu. U tu šupu se verovatno i zaputio kada je u centru Novog Kneževca naleteo na četvoricu braće, sa kojima je već ranije imao probleme.

Oni su se već jednom u avgustu s njim tukli, a iz tog incidenta je Martin izašao sa povredom glave.

U noći 17. na 18. septembar oni su ga, kako se pretpostavlja, tukli i šutirali toliko jako da je dečaku pukla jetra, a potom ga ostavili. Njegovo beživotno telo nađeno je sutradan.

Dečak je sahranjen na katoličkom groblju u Novom Kneževcu, a osumnjičeni za njegovo ubistvo su uhapšeni i određeno im je zadržavanje.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.