MAJKA MOMKA ČIJE JE TELO NAĐENO U KANALU NAPISALA EMOTIVNO PISMO: Ovo je pretužno, njoj je bio DAR SA NEBA
Miroslav Amracki, Foto: Prinstcreen

misterija

MAJKA MOMKA ČIJE JE TELO NAĐENO U KANALU NAPISALA EMOTIVNO PISMO: Ovo je pretužno, njoj je bio DAR SA NEBA

Miroslav (24) pronađen je mrtav nakon 75 dana potrage

Objavljeno:

"Bila je privilegija biti tvoja majka" poručila je Snežana Amracki, majka tragično nastradalog Miroslava, čija je smrt i dalje pod velom tajne. Žena koja se punih 75 dana nadala da će joj se nestalo dete vratiti, objavila je na društvenim mrežama potresne stihove koje je posvetila svom preminulom sinu.

Podsetimo, Miroslav Armacki (24) iz Melenaca nestao je 4. jula ove godine, kada se svojim motorom odvezao iz pravca Melenaca ka Zrenjaninu. Za mladićem se tragalo punih 75 dana, tokom kojih se njegova porodica više puta žalila da se potraga ne sprovodi temeljno, kako prenose beogradski mediji.

U akciju su bili uključeni dronovi, avioni, kao i više desetina dobrovoljaca i Miroslavovih bližnjih, ali se do sada nije pojavio nijedan trag koji bi mogao da ukaže na to šta se dogodilo sa njim.

Miroslavljevo beživotno telo je pronađeno 15. septembra, na svega kilometar od sela, u ataru jedne njive. Kako za sve to vreme nije pronađen, naročito u ovo doba godine, kada su radovi u punom jeku, nikome nije jasno.

Okolnosti njegove smrti tek treba da budu utvrđene.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.