NOVI JUTKA? Brojne žene optužuju predsednika skupštine Paraćin da ih ucenjuje – POSAO ZA INTIMNE ODNOSE?!
Afera, Foto: Privatna arhiva

strašno

NOVI JUTKA? Brojne žene optužuju predsednika skupštine Paraćin da ih ucenjuje – POSAO ZA INTIMNE ODNOSE?!

Ogorčene žene na društvenoj mreži tvrde da ih Dragan Mitić zvani Talamba ucenjuje, tražeći od njih seksualne usluge. Upravo iz ovog razloga, navodno, on i zapošljava žene na određeno vreme – kako bi zaposlene produžetak ugovora mogle da "kupe" intimnim odnosima

Objavljeno:

O Draganu Mitiću zvanom Talamba, predsedniku opštinskog parlamenta u Paraćinu već godinama se priča kako na najgori mogući način zloupotrebljava poziciju i moć koju ima na lokalnom novou. Jedan od prvih medija koji je obelodanio ovu aferu jeste portal "Embargo", izveštavajući o tome još početkom prošle godine. Kako je tada naveo ovaj portal, politička opcija na čijem čelu je upravo Talamba rukovodi ustanovama, pojedinim školama, u kojima su uglavnom zaposlene žene, pogotovo mlađe, i to na određeno vreme.

S tim u vezi, došli su do informacija da, zapošljavajući žene na određeno vreme, Talamba njima manipuliše, politički, ali i na druge načine. Prema pojedinim izvorima, njegova bahatost je tolika da ženama nudi produženje ugovora, ali uz cenu koja podrazumeva intimne odnose!

Izvori kažu da su brojni svedoci koji mogu posvedočiti da postoje žene koje su doživljavale neprijatna iskustva, a upravo o tome povela se i diskusija na Fejsbuku i to još 2016. godine, na dan parlamentarnih izbora, 24. aprila.

Tada su stanovnice Paraćina, ispod jednog posta na ovoj društvenoj mreži, izrazile nadu da će im taj dan doneti promenu i da će Mitić napokon napustiti fotelju. One su se oglasile reagujući na neprijatno iskustvo koje je doživela Snežana Vuletić, vaspitačica u Paraćinu, a kojem je kumovao upravo Talamba.

Iz njenog posta saznajemo da je bila ucenjivana za radno mesto, da joj je za uzvrat traženo da stupi u seksualne odnose sa Talambom i da je diskriminisana. Kako je dodala, sve gadosti su uspešno zataškavane.

-Nadam se da će današnji izbori doneti velike promene u Paraćinu. Nadam se da me „veliki“ poličar, stranački lider Paraćina, neće više ucenjivati za radno mesto vaspitačice, tražeći za uzvrat stupanje u intimne odnose sa njim! Ovo je zloupotreba položaja, diskriminacija žene, nasilje nad ženama! Zar ovakvi bolesni umovi da nam vode grad? A može im se jer ih neko štiti, u to nema dileme! Nisu svi za ovakav Paraćin. Zato izađite, glasajte za promene, neka opcija sigurno postoji...2...3...8... Ne krijem se iza lažnih profila, stojim svojim imenom iza svake reči. Pa neka sada svi čuju kako se ucenjuju vaspitačice u Paraćinu – post je ispod kojeg su počeli da se nižu komentari podrške drugih žena, a koje, kako se može zaključiti, kao da su znale da se ovakve stvari dešavaju u njihovom gradu.

„Nadam se da ćemo uskoro moći da radimo bez straha“, „Stvarno jednom treba da je kraj“, „Ne ucenjuju se samo vaspitačice, ucenjuju se i drugi profili, maksimalno se zloupotrebljavaju obični i pošteni ljudi koji najviše trpe poniženja gorih od njih“, samo su neki od komentara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.