SRAMOTNA SCENA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Policija spazila pijanog vozača, njegov potez ih je PRENERAZIO
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

neodgovorna vožnja

SRAMOTNA SCENA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Policija spazila pijanog vozača, njegov potez ih je PRENERAZIO

Potencijalne tragedije izbegnute su samo pukom srećom i odgovornim pristupom poslu saobraćajnih policajaca iz Šida i Stare Pazove

Objavljeno:

U roku od samo nekoliko sati na srpskim putevima uhvaćena su čak dvojica vozača koja su u stanju teške alkoholisanosti upravljali automobilima, a da užas bude još veći - nijedan od njih nije imaovozačku dozvolu!

Potencijalne tragedije izbegnute su samo pukom srećom i odgovornim pristupom poslu saobraćajnih policajaca iz Šida i Stare Pazove.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, najpre je u Šidu priveden zbog vožnje u pijanom stanju Zoran H. (27) iz mesta Vašice. On je, prema informacijama koje posedujemo, vozio automobil marke “folksfagen” koji je bio pun putnika.

- Kada je ugledao policiju, zaustavio je automobil 20 metara pre vozila saobraćajaca. Pogasio je sva svetla i “pravio se mrtav” - priča izvor “Blica”.

To, očekivano, nije promaklo policajcima, koji su u šoku prišli vozilu.

- Kada mu je policija tražila dokumentaciju, on nije imao šta da im priloži na uvid jer nije ni imao vozačku dozvolu. Policajci su ga tada testirali na alkohol. Izmerena su mu čak 2,2 promila alkohola u krvi - priča sagovornik lista.

Slična situacija dogodila se ubrzo potom u Staroj Pazovi. Vozač Zoran P. (27), koji je vozio “reno”, zaustavljen je u redovnoj kontroli saobraćajne policije.

- Vozio je gradskom ulicom kada je naišao na policajce. Zaustavljen je nakon čega je i kod njega utvrđeno da nema vozačku dozvolu, odnosno da nije ni položio vozački ispit. I kod ovog vozača izmerena je visoka količina alkohola u krvi - čak 1,63 promila - kaže sagovornik "Blica".

Obojici vozača je određeno zadržavanje do 12 sati, odnosno prebačeni su u treznilište, a potom pušteni da se brane u redovnom postupku. Takođe, obojici je napisana prekršajna prijava.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.