OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ, PRVI PUT NAKON SUĐENJA ZA UBISTVO! Pažljivo pročitajte šta je rekao o ovom ZLOČINU
Zoran Marjanović, Foto: Zorana Jevtić

JAVIO SE!

OGLASIO SE ZORAN MARJANOVIĆ, PRVI PUT NAKON SUĐENJA ZA UBISTVO! Pažljivo pročitajte šta je rekao o ovom ZLOČINU

Izneo je svoj stav...

Objavljeno:

Nakon što je poznati srpski reditelj Predrag Gaga Antonijević najavio snimanje nove televizijske serije "Pevačica", koja će biti inspirisana slučajem ubistva Jelene Marjanovića (33) 2016. u Borči, oglasio se i suprug nastradale zvezde "Granda", koji se oštro protivi ovom potezu!

Zoran Marjanović (41), ujedno i osumnjičeni za ubistvo supruge, kaže za Srpski telegraf da su ovo pokušaji da se zaradi na zločinu koji već tri i po godine muči njegovu porodicu.

- Da li postoji neko istaknut u svojoj branši ili neko ko tek želi da se istakne, a da se ne dotakne ideje o zaradi ili zloupotrebi ovog zločina, u kom je svirepo ubijena jedna divna supruga i majka, a da potom ja, kao njen suprug, budem psiho-fizički zlostavljan i nevin progonjen tri i po godine? I to od tih koji je trebalo da rasvetle zločin i pronađu pravog ubicu - kaže Marjanović, aludirajući na suđenje koje je počelo prošle nedelje u Višem sudu u Beogradu.

- Pitam se samo dokle više sa ovakvim stvarima? Zašto ne naprave film o tridesetogodišnjem stradanju srpskog naroda? O tome kako svaki drugi čovek ima kancerogeno oboljenje i kako frižideri ljudima služe samo za lekove, a ne hranu? Neka skupi hrabrost i o tome pravi film, a neka ostave više moju pokojnicu da u miru počiva. Kategorički se protivim popularizaciji magova i tih negativnih sila, koje se sve više na ovim prostorima popularizuju putem raznih emisija i filmovima. Treba zaštititi pravoslavlje, koje je na sve većem udaru - kaže Marjanović.

Inače, prošle nedelje u Višem sudu u Beogradu održano je pripremno ročište pred početak suđenja Zoranu Marjanović, optuženom da je ubio suprugu Jelenu 2. aprila 2016. u Borči. Marjanović je izjasnio da nije kriv za zločin koji mu se stavlja na teret, a glavni pretres u ovom slučaju zakazan je za 5. oktobar.

(Espreso.co.rs / Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.