NIJE HTELA DA SPAVA S NJIM, PA JE UBIO: Sanja je odbila Petra i zato sada nije MEĐU ŽIVIMA!
Sanja Janković, Foto: Printscreen/Facebook/Sanja Janković

saslušanje

NIJE HTELA DA SPAVA S NJIM, PA JE UBIO: Sanja je odbila Petra i zato sada nije MEĐU ŽIVIMA!

Oni su nekoliko godina živeli u vanbračmoj zajednici

Objavljeno:

U Višem javnom tužilaštvu u Šapcu saslušan je Petar Živanović (73), koji je u nedelju ujutro lovačkom puškom sačmarom s dva hica ubio svoju nevenčanu suprugu Sanju Janković (42).

Oni su nekoliko godina živeli u vanbračmoj zajednici, a prema rečima izvora iz istrage, Petar nije imao alkohola u krvi, dok će obdukcijom biti utvrđeno da li je nesrećna žena bila u alkoholisanom stanju.

Ubica je priznao zločin, nakon čega je priveden i određeno mu je zadržavanje.

Petar je na saslušanju rekao da je Sanju ubio zbog ljubomore.

- Rekao je da je u kafani "očijukala" sa nekim muškarcem, a da kada su došli kući nije htela da spava sa njim. Zbog toga je poludeo i ubio je - kaže izvor.

Samo tri sata pre ubistva Sanja je obavila snimak iz kafane. Na tom snimku vidi se kako se sa Petrom, sa kojim je bila u vezi, i jednim prijateljem provodi u kafani kod Uba. Opraštajući se, njeni prijatelji ispod tog snimka napisali su da je Sanju ovaj provod koštao života.

- Oni su bili u kafani do tri sata, onda su se vratili kući i posvađali. On je sumnjao da se Sanja viđa i sa drugim muškarcima i to je bio okidač. Uzeo je lovačku pušku i presudio joj - priča jedan od komšija.

Nakon svirepog ubistva, Petar je pozvao svog prijatelja i rekao mu šta je uradio.

- Kako sam čuo, on je zvao u pet ujutru tog čoveka što je bio sa njima u kafani i rekao mu šta je uradio. Međutim, on nije smeo da prijavi policiji već je javio jednom komšiji iz Svileuve - pričaju komšije.

Motiv zločina biće poznat nakon saslušanja, ali se pretpostavlja da je ljubomora. Osim toga, ubistvu su prethodili nerešeni problemi oko imovine.

- Petar iz prvog braka ima dve ćerke, s kojima nije u dobrim odnosima od kada je počeo da živi sa svojom nevenčanom suprugom u zajedničkoj kući. Bilo je tu dosta neslaganja - pričaju komšije.

Naime, njih dvoje su se upoznali još pre sedam godina. Nakon smrti svoje supruge Petar počinje da živi sa Sanjom i kupuje joj stan, zbog čega je, prema navodima, i ušao u sukob sa ćerkama.

- Ona je iz Čučuga kod Uba. Priča se da je on prodao zemlju i kupio joj stan u Šapcu. Međutim, to je izazivalo bes i gnev kod njegove dece. Njih dvoje su bili godinama u ljubavnoj vezi. Ona je mnogo mlađa od njega, a i atraktivna je žena, pa je verovatno to kod njega izazivalo ljubomoru - priča jedan od komšija.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.