Mala Jana je videla ubistvo? Ćerka ubijene pevačice u policiji priznala da se dogodilo nešto strašno!

obrt u istrazi

Mala Jana je videla ubistvo? Ćerka ubijene pevačice u policiji priznala da se dogodilo nešto strašno!

Ćerka Jelene Krsmanović prilikom ispitivanja izgovorila je jednu rečenicu koja bi mogla da promeni ceo tok istrage
Objavljeno:

Jedino što je petogodišnja ćerka ubijene pevačice Jelene Krsmanović uspela da izgovori inspektorima bilo je: "Dogodilo se nešto strašno!". Ona je ovu rečenicu izgovorila u prisustvu dečijeg psihologa i odmah je zaplakala. Jelenu ubio njen muž Zoran!? Dva puta pao na poligrafu, sad je glavni osumnjičeni!

Inspektori beogradske policije koji rade na rasvetljavanju ovog zločina preko baznih stanica proveravaju gde se ko iz njenog nabližeg kruga nalazio neposredno pošto je Jelena nestala jer i dalje sumnjaju da porodica nešto krije, a da je ubica imao najmanje jednog pomagača. Sagovornik iz istrage otkriva da su s Janom veoma kratko razgovarali dva dana pošto je Jelena ubijena. Muž ubijene Jelene ima natprirodne moći? Kao dečak komunicirao sa drugim svetom! (VIDEO)
Prinstcreen/Facebook/Jelena krsmanović
- Nismo mogli mnogo podataka da dobijemo od devojčice. Dete od pet godina nema predstavu o vremenu, ne zna koliko je to deset minuta, a koliko sat, ne može da potvrdi kad je Jelena otišla da trči, koliko je bila s njima... - rekao je izvor. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.