MUP je započeo istragu: Jeleni Balašević prete ubistvom! (FOTO)

kritikovala premijera

MUP je započeo istragu: Jeleni Balašević prete ubistvom! (FOTO)

Jelena Balašević i lider DS Bojan Pajtić dobili niz pretnji smrću na socijalnim mrežama
Objavljeno:

Povodom pretnji predsedniku Demokratske stanke Bojanu Pajtiću i još jednoj osobi, putem društvenih mreža, Odeljenje za borbu protiv visokotehnološkog kriminala SBPOK-a je, u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, započelo sve danas provere koje će dovesti do rasvetljavanja ovog slučaja. Šokantna ispovest ćerke Đorđa Balaševića: Šamarao me, a ja sam ćutala zbog sramote! - Ministarstvo unutrašnjih poslova neće tolerisati pretnje i nasilje i nećemo dozvoliti da se bilo ko oseća nebezbednim u Srbiji - ističe se u saopštenju MUP-a.

Demokratska stranka je prethodno saopštila da su Jelena Balašević i Bojan Pajtić dobili niz pretnji na socijalnim mrežama, nakon kritika koje je Balaševićeva u ranijem saopštenju uputila premijeru. Velika tragedija ćerke Đorđa Balaševića: Kad je ovo preživela, više je ništa ne može povrediti! (FOTO) DS je u prilogu dostavila kopije tvitova sa jednog naloga, u kojima se preti Jeleni Balašević i predsedniku DS.
Demokratska stranka zahteva da tužilaštvo odmah reaguje i obavesti javnost kada počinioci budu uhapšeni. (Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.