Muž ubijene Jelene ima natprirodne moći? Kao dečak komunicirao sa drugim svetom! (VIDEO)

verujete li?

Muž ubijene Jelene ima natprirodne moći? Kao dečak komunicirao sa drugim svetom! (VIDEO)

Kada je Zoran Marjanović upitao oca kakva se to svetlost nalazi oko tela prolaznika ovaj nije znao šta da mu odgovori
Objavljeno:

Kada je pre 26. godina (1990) jedan desetogodišnjak ispričao kako vidi auru i posećuje astralne svetove, a tekst objavio novopokrenuti časopis za paranormalne pojave "Treće oko", niko tome nije pridavao veći značaj. Sve do nedavno. A onda je, četvrt veka kasnije, kao bomba odjeknula vest da je misteriozni dečak - niko drugi nego muž ubijene pevačice Jelene Marjanović! Evo o čemu je govorio Zoran Marjanović u februaru 1990. godine, tada je imao 10 godina. Novi monstruozni detalji: Ubica unakazio Jelenu, imala 30 uboda! Zato su na sahrani morali da joj... Kada je Zoran Marjanović upitao oca kakva se to svetlost nalazi oko tela prolaznika ovaj nije znao šta da mu odgovori. Dečak je bio uporan. I ne samo da je opisivao čudnu svetlost koju niko drugi nije video, već i raznolike njene boje. A kada je počeo da opisuje „svetove” koji se nalaze ispod zemlje i, navodno, na nebu, i još mnogo sličnih prizora, otac se uplašio. - Odveo sam sina psihijatru. Sve te priče koje je ponavljao zabrinule su me. Dok su ostala deca provodila vreme igrajući se, Zoran bi sedeo u sobi i razgovarao sa nevidljivim bićima. Nema roditelja koga to ne bi zabrinulo - priča Zoranov otac Vladimir.

Printscreen/Youtube/RTV Pink Official
Zoranov živahan pogled odaje njegov temperament. Pitamo ga kako se snalazi u školi. Odgovara spontano i veselo. Sve u svemu, naizgled je kao i sva druga deca. A, ipak... Zoran Marjanović je redak medijum koji prima poruke kada zaželi, bez obzira na kom se mestu trenutno nalazi. Da bi doživeo astralnu projekciju dovoljno mu je da navuče roletne da zauzme udoban položaj. Tada počinje da govori nešto izmenjenim glasom, dok su mu zenice veoma raširene. - Da, ja stalno dobijam nove informacije i obilazim astralne svetove. Svet koji je vidljiv najvećem broju ljudi i koji se sastoji od materije nije jedini koji postoji. Ispod zemlje nalaze se još četiri sveta. U tim podzemnim nivoima nije nimalo prijatno i tu se nalaze kreature koje su počinile grehe. Recimo, samoubice. Grozno izgledaju i nose rane koje su sebi zadali. Ne mogu da se sporazumevaju već proizvode neke krike koje niko, pa ni oni sami, ne razumeju - govori nam Zoran o svojim iskustvima. Iznad ova četiri sveta je zemlja, a iznad nje, sve do oblaka nalazi se još sedam nivoa i tu je - Nirvana! To je svojevrsni vrhunac koji je doživeo. Iznad Nirvane je beskrajni Kosmički nivo.
Printscreen/Youtube
Začuđeni ovim što smo čuli, postavili smo Zoranu pitanje od koga je čuo za termin Nirvana. - Od mog duhovnog vođe, - objašnjava nam golobradi metafizičar ozbiljnog izraza lica. - Kada sam u prvo vreme doživljavao astralnu projekciju, uvek bih na prvim stepenicama primetio da me nekakvo stvorenje prati. Jednom sam se okrenuo i pitao ga ko je i šta hoće od mene. Kazao je da je moj duhovni vođa kroz više svetove i da će se uvek naći na onom mestu gde ja stupim u astral. Da mi pomogne i da me vodi kroz sve nivoe sem Kosmičkog. Ostatak ovog bizarnog intervjua možete pogledati u videu:

Novosti

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.