ALEKSANDRA NEMA OCA I BRAT JOJ JE BOLESTAN! Poznat je identitet pretučene, ali i onih koje su je tukle!
Sve vrvi od aktera BATINJANJA DECE IZ BARAJEVA, Foto: rintscreen/Instagram/podrskaaa.aleksandra

STRAVIČNO!

ALEKSANDRA NEMA OCA I BRAT JOJ JE BOLESTAN! Poznat je identitet pretučene, ali i onih koje su je tukle!

Devojčica koja je prebijena već dugo trpi nasilje vršnjaka

Objavljeno:

Stravični snimci brutalnog vršnjačkog nasilja već dva dana kruže društvenim mrežama.

Naime, jedna devojčica iz grupe četrnaestogodišnjih nasilnica koje su tukle Aleksandru M. vršnjakinju iz osnovne škole u Barajevu, zove se Danica.

Njihov identitet, fotografije, ali i snimci druže po mnogim stranicama, najviše na društvenoj mreži Instagram. Devojčica Aleksandra navodno svakodnevno trpi nasilje.

Devojčica koja je đak srednje škole, a koja je bila svedok jednog od napada, opisala je kako je nasilje izgledalo:

- Sve se desilo u dvorištu osnovne škole, nedaleko od srednje škole. Te devojčice nasilnice su počele da vređaju tu malu devojčicu govoreći joj kako je seljanka i kako njeni roditelji prose za garderobu, Nakon toga, žrtva je jednoj od nasilnica rekla : "ja barem nisam ku*va kao ti", nakon toga su usledili i šamari od strane nasilnica. Međutim, u javnosti ne postoji ceo snimak, a nakon šamaranja nasilnice su oborile žrtvu na pod i krenule da je šutiraju u stomak, žrtva je krvarila i završila u Hitnoj.

Kako saznajemo, devojčica živi u teškim uslovima i stalno trpi ponižavanje.

- Ima brata koji je bolestan, a tata joj je umro. Živi s majkom koja se muči i bori za svoju decu - piše izvor blizak porodici, navodeći da žrtva ne poseduje ni mobilni telefon poput svih svojih vršnjakinja, zbog čega je uzrok maltretiranja verovatno ta oskudnost i siromaštvo u kojoj ona živi.

Deca su na instagramu, podrška devojčici koja je tučena kažu da Aleksandra već dugo trpi nasilje vršnjaka, da je ovo samo jedan slučaj koji je dospeo u javnost.

Roditelji jedne od nasilnica krive direktrora srednje škole za ovaj događaj. Očekuje se da će u ovu školu danas doći inspekcija, policija, novinari, a protiv nasilnica je pokrenut postupak.

Inače, kako su mediji pisali, direktoru Srednje škole Barajevo Dobrivoju Jeliću preti smena s tog mesta posle vršnjačkog nasilja koje se desilo u dvorištu te škole, a o kojem on nije obavestio nadležne dva dana.

Do sada su objavljena četiri snimka.

Prvo snimak nasilja osvanuo je pre tri dana.

Nisu svi napadi snimljeni u školskom dvorištu, već i van njega.

Ovo je poslednji slučaj koji je snimljen, a navodno nije objavljen ceo snimak. Kako se navodi, posle ovih batina, Aleksandra je završila na podu, a nasilnice su je šutirale sve dok joj nije pozlilo.

Više o celom slučaju čitajte ispod:

Podsetimo, policija je podnela krivične prijave protiv I. O. (15) i D. I. (14) zbog nasilničkog ponašanja, jer su u dvorištu OŠ „Knez Sima Marković“ maltretirale A. M. (15).

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.