LJUDI, OVO JE BOLESNO! Pojavio se i treći snimak kako dve divljakuše tuku nedužnu devojčicu! (VIDEO)
Devojčice šamarale devojčicu samo da bi snimile video, Foto: Printscreen/Instagram/podrskaaa.aleksandra

stravično

LJUDI, OVO JE BOLESNO! Pojavio se i treći snimak kako dve divljakuše tuku nedužnu devojčicu! (VIDEO)

Pojavio se i treći snimak, a ono što je slučaj učinilo još strašnijim je to što se na snimku čuje kako još jedna ženska osoba kaže da nastave sa udaranjem šamara kako bi snimila video

Objavljeno:

Ovo nije usamljeni slučaj napada na ovu devojčicu novi snimak pokazuje kako pretučena devojčica doživljava nasilje i van škole.

Već dva dana traje bura oko snimaka koji su se pojavili na društvenim mrežama na kojima je zabeleženo maltretiranje devojčice iz Barajeva. Nju šamaraju dve devojčice (14), učenice škole.

U međuvremenu, pojavio se i treći snimak, a ono što je slučaj učinilo još strašnijim je to što se na snimku čuje kako još jedna ženska osoba kaže da nastave sa udaranjem šamara kako bi snimila video.

Na prvobitnom snimku dve devojčice (14) iz Srednje škole u Barajevu su snimljene dok napadaju treću. Žrtva i jedna od nasilnica učenice su prvog razreda škole u Barajevu, dok je druga nasilna devojčica iz jedne srednje škole sa Zvezdare.

Za sve to vreme druga deca se smeju, pa čak i nasilnice same pokazuju osmehe.

Ovo nije usamljeni slučaj napada na ovu devojčicu pa se danas pojavio novi snimak, koji pokazuje kako pretučena devojčica doživljava nasilje i van škole. Na snimku se vidi, kako ovu devojčicu maltretira druga vršnjakinja, ne ona sa prvog snimka.

I dok se još pričalo o drugom snimku, objavljen je i treći. Deluje da je snimljen istog dana kad i drugi s obzirom na to da je žrtva isto obučena, ali je udara druga devojčica.

- Aj molim vas jednom za video - čuje se na snimku u jednom trenutku, nakon čega nastavlja šamaranje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.