NOVI UŽASAN SNIMAK NASILJA ŠIRI SE SRBIJOM! Dete udaraju, obaraju i šutiraju! (VIDEO)
Stravičan snimak maltretiranja devojčice, Foto: Printscreen/YT

uznemirujući video

NOVI UŽASAN SNIMAK NASILJA ŠIRI SE SRBIJOM! Dete udaraju, obaraju i šutiraju! (VIDEO)

U objavljenom snimku, korisnik društvene mreže Instagram apelovao je na sve da se deljenjem istog, podigne svest i stane na put nasilju

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana, glavna vest u medijima bio je stravičan snimak maltretiranja devojčice u srednjoj školi.

Video snimak je utoliko potresniji, budući da se na njemu ne vide ni najmanji znaci kajanja za to što se dešava, pa se na njemu, devojčice koje maltretiraju vršnjakinju čak i smeju. Međutim, ono što je možda i deo koji je sve najviše zaprepastio bio je da je neko sve to snimio, bez da je pomislio da devojčici koju neko maltretira pomogne.

Danas se pojavio još jedan video snimak gde se vidi ista devojčica koju, sada zlostavlja treća nasilnica, a sve ovo se dešava van škole. U objavljenom snimku, korisnik društvene mreže Instagram apelovao je na sve da se deljenjem istog, podigne svest i stane na put nasilju.

Nedugo za tim, na Internetu je osvanuo treći snimak maltretiranja. U pitanju je još jedna devojčica, a na video snimku čak njih tri ili četiri nasrću na nju. U brutalnom napadu, nasilnice nisu stale ni kada je žrtva pala na pod, već nastavljaju da je šutiraju, dok osoba koja stoji iza kamere se sve vreme smeje i navija.

Nedugo za tim, devojka koja je napadnuta, ustaje kada nasilnice nastavljaju da je tuku.

Video snimak maltretiranja devojke:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.