DEVOJČICA TUKLA VRŠNJAKINJU U BARAJEVU, SAD JOJ PISALA ONA! Pojavila se prepiska, mala kaže da je IMALA RAZLOGE
Vršnjačko nasilje, Foto: Printscreen

ovo nije normalno

DEVOJČICA TUKLA VRŠNJAKINJU U BARAJEVU, SAD JOJ PISALA ONA! Pojavila se prepiska, mala kaže da je IMALA RAZLOGE

Korisnik Instagrama podelio je sa svojim pratiocima konverzaciju sa ovom devojčicom

Objavljeno:

Nakon što se pojavio snimak jezivog vršnjačkog nasilja u dvorištu škole u Barajevu, na kom se jasno vidi i čuje kako se devojčice iživljavaju nad svojom vršnjakinjom udarajući joj šamare, jedna od devojčica i dalje pokazuje neprikladno ponašanje.

Naime, pojavile su se fotografije razgovora devojčice koja je zlostavljalja svoju vršnjakinju, i jedne osobe na Instagramu.

foto: Printscreen

Korisnik Instagrama podelio je sa svojim pratiocima konverzaciju sa ovom devojčicom, osuđujući je zbog njenih postupaka i načina ponašanja, ipak, čini se da se devojčica ni malo ne kaje za ono što je uradila.

foto: Printscreen

Rekavši kako nije imala pravo da tuče bilo koga i da se nedolično ponašala, devojčica je odgovorila da ona ima sva prava da se ponaša tako jer živi u Srbiji. Zatim je dodala da je svoju vršnjakinju šamarala zato što je ona to zaslužila, i naglasila je da je time postigla šta je želela.

foto: Printscreen

Dodala je i da su je roditelji lepo vaspitali, a kada joj je osoba sa Instagrama rekla da joj socijalna služba može "pokucati na vrata", devojčica je uzvratila da se ne boji tih pretnji, i da socijalna služba nema šta da traži kod nje.

foto: Printscreen

Svoje izlaganje je završila rečima da može ponovo da pretuče nekoga, d ato fotografiše i objavi na svim društvenim mrežama.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.