SRBSKA ČAST JE MALOLETNIKU ODUZELA KONJA! Njihovo ponašanju je ocenjeno KAO OPASNO, sad će za to DA ODGOVARAJU
Pripadnici "Srbske časti", Foto: Printscreen/facebook

zaštita životinja

SRBSKA ČAST JE MALOLETNIKU ODUZELA KONJA! Njihovo ponašanju je ocenjeno KAO OPASNO, sad će za to DA ODGOVARAJU

Pripadnici Srbske časti u žižu javnosti došli su nakon što su sedamnaestogodišnjem Romu iz Niša oduzeli konja

Objavljeno: 11:51h

Tužilaštvo u Nišu i MUP Srbije pokrenuli su postupak protiv pripadnika Srbske čast.

Podsetimo, pripadnici Srbske časti u žižu javnosti došli su nakon što su sedamnaestogodišnjem Romu iz Niša oduzeli konja, koga je mladić prethodno tukao.

- Znači, sada će biti oduzet konj i celo naselje će na tvom primeru da ne može više niko da maltretira nijednu životinju, pogotovu što ta životinja ne može da progovori nijednu reč. Da je ta životinja mogla da ti kaže za*ebi da me udaraš, ti je ne bi udarao, ali nije mogla i ti si nastavio da je udaraš. Znači, ovo je zadnja opomena da ovakva sra*a praviš, jer veći si mangup kad zaštitiš slabije od sebe nego da maltretiraš - rekao je jedan od pripadnika Srbske časti Bojan Stojković, što se može čuti na snimku.

Snimak maloletnika koji tuče konja prethodio je upadu nekoliko članova niške organizacije “Srbska čast” u romsko naselje Crvena zvezda. Oni su celu svoju "akciju" takođe snimali, a na snimku se najpre vidi kako se po kraju raspituju o vlasniku konja, a onda rez na 17-godišnjaka koga sa kauča Stojković “prevaspitava” uz obaveštenje da će mu oduzeti konja, jer se nije dobro starao o njemu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.