TAMARA (17) IZ ŠIDA JE POGINULA NA MOTORU: Njen otac još ne zna da mu je DETE MRTVO, ovo je PRETUŽNO
Nesreća na motoru, Foto: Profimedia

tragedija

TAMARA (17) IZ ŠIDA JE POGINULA NA MOTORU: Njen otac još ne zna da mu je DETE MRTVO, ovo je PRETUŽNO

Otac preminule devojke je u bolnici

Objavljeno:

Tamara B. (17) iz Šida, koja je poginula kod mesta Kuzmina kada je pala sa motora kojim je upravljao 30-godišnji mladić iz Hrvatske, bila je veliki zaljubljenik u dvotočkaše. Njen otac još uvek ne zna da je izgubio ćerku, jer se nalazi u bolnici zbog moždanog udara koji je prethodno doživeo.

Tamara B. nastradala je u četvrtak uveče, kada je motor na kom je bila suvozač udario u znak postavljen kako bi najavio radove na putu. Da li je u trenutku pada imala kacigu, kao i to šta se dogodilo sa vozačem, još uvek nije poznato.

Njeni prijatelji i poznanici, kao i komšije iz ulice u kojoj je živela u Šidu, u velikom su šoku zbog tragedije.

- Divna devojka, kao i cela njena porodica. Jutros kada smo čuli strašnu vest nismo mogli da poverujemo, ja još ne mogu da se smirim koliko sam se potresla - priča komšinica.

Prema njenim rečima, otac devojke je navodno imao moždani udar i nalazi se u Specijalnoj bolnici u Starom Slankamenu.

Tamarina majka mi je baš u četvrtak pričala kako se malo oporavio i jedva je progovorio. Rekao joj da u petak obavezno dođe kod njega u posetu, ni ne sluteći kakva će se tragedija desiti. Sada ne smeju da mu jave da mu je ćerka nastradala. Velika tuga za porodicu - govori komšinica za "Novosti".

Na društvenim mrežama njeni prijatelji oprostili su se potresnim porukama, a mnogi od njih prisetili su se poslednjeg puta kada su je videli.

- Tako mi je zao Tamara... Sinoć si došla i tako lepo me pozdravila! Počivaj u miru, lutko - napisao je jedan od njenih prijatelja, dok su joj drugi želeli "široke nebeske puteve".

- Nema reči koje bi opisale tugu koju osećam. Počivaj u miru draga moja Tamara, neka te anđeli čuvaju - jedan je u nizu komentara na njenom profilu.

Od Tamare su se oprostili i članovi Moto-kluba Šid, čiji je, kako kažu, bila simpatizer.

(Espreso.co.rs/Večernje novosti/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.