U OVOJ KUĆI NAŠLI SU LEŠ! Komšije su prijavile DA GA NISU VIDELE 2 DANA, policija zatekla UŽAS (FOTO)
Kuća, Foto: Kurir/S.U.

najnovije informacije

U OVOJ KUĆI NAŠLI SU LEŠ! Komšije su prijavile DA GA NISU VIDELE 2 DANA, policija zatekla UŽAS (FOTO)

Kanjiška policija u saradnji sa subotičkiim tužilaštvom rasvetlila je odmah
nakon toga ubistvo

Objavljeno:

Beživotno telo Otoa Čenjaka (57) iz Horgoša, policija je našla u njegovoj kući, pre dva dana, pošto su komšije prijavile da više dana nisu videle Čenjaka da izlazi iz kuće.

Kanjiška policija u saradnji sa subotičkiim tužilaštvom rasvetlila je odmah nakon toga ubistvo, uhapšen je Petar N. (54), mlađi nekoliko godina od Čenjaka i osumnjičen za ubistvo.

Strašan zločin dogodio se posle verbalnog sukoba Petra i Otoa, a Petar je žrtvi vezao noge i ruke selotejp trakom i zatim ga udarao po glavi i telu tupim predmetom, do smrti. Komšije tvrde da se više dana muvao po ulici, ulazio i izlazio iz kuće.

Malo pogranično mesto Horgoš sa oko 2.500 kuća zgroženo je strašnim zločinom. U selu pretežno živi mađarski živalj, a tvrdi se da su meštani tihi i mirni, ali neki komentarišu da je to jedno od onih ubistava iz socijalnog miljea.

Kako Kurir nezvanično saznaje, konstatovano je da je leš žrtve bio u kući već nekoliko dana pre prijave policije, a osumnićeni Petar je dolazio i odlazio iz Čenjakove kuće, u kojoj je i boravio sa žrtvom duže vreme. Iz Uprave policije u Kanjiži potvrdili su za Kurir da je osumnjičeni Nikolić ubrzo pronađen, jer kako se nezvanično pričalo, on je i radio neke poslove sa Čenjakom.

- Viđali smo ih, a priča se da su nešto zajedno i radili. Sve je nekako ipak ličilo na socijalni milje i ta družba i služba, kaže jedan od komšija, u blizini Čenjakove kuće.

- Viđali smo u poslednje vreme tog Petra. Po Horgošu se priča da je rodom iz Bosne. Može se reći da je kod Černjaka stalno boravio jer su radili zajedno. Šta se tačno desilo između njih dvojice nije mi poznato, ali su u ovu kuću dolazili i neki drugi ljudi. Uglavnom, Černjaka niko nije video tri dana, pa je alarmirana policija - ispričala je komšinica Marija Urban.

Obdukcija je završena, a Kuriru je potvrđeno iz izvora subotičkog Višeg tužilaštva da je žrtva ubijena tupim predmetom.

Prema saznanjima Kurira, motiv ubistva se još ne zna, osumnjičeni Nikolić je iz Beočina, zadržan je u policiji, a biće saslušan sutra u Subotici u Višem javnom tužilaštvu.

-Ubistvo je izvršeno u kući žrtve, a leš je bio unutra 4 do 5 dana. Osumnjičeni će sutr u Subotici biti saslušan oko okolnosti i motiva ubistva, rečeno je Kuriru iz izvora VJT Subotice.

Kako nezvanično saznajemo osumnjičeni Petar N. je od ranije poznat policiji zbog sitnijeg kriminala, ali nije bio u pitanju do sada nikakav krvi delikt. Sutra će u JVT Subotice osumnjičeni biti saslušan oko okolnosti ubistva.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/N.H/S.U)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.