JELENINA DRUGARICA MOŽE DA RASKRINKA ZORANA? Ključni dokaz je kod nje, a evo o čemu je reč!
Zoran Marjanović, Foto: Zorana Jevtić

svedoci

JELENINA DRUGARICA MOŽE DA RASKRINKA ZORANA? Ključni dokaz je kod nje, a evo o čemu je reč!

Najvažniji svedok tužilaštva po pitanju motiva ubistva pevačice jeste frizerka i Jelenina dobra prijateljica

Objavljeno:

Više tužilaštvo u Beogradu imaće ozbiljan zadatak tokom suđenja Zoranu Marjanoviću, a to je da dokaže sudu koji je motiv okrivljeni imao za ubistvo svoje supruge.

Naime, tokom istrage duge više od tri godine, policija i tužilaštvo nisu uspeli da utvrde koji je motiv Marjanović imao da bi ubio suprugu, iako je za potvrđivanje optužnice prikupljeno dovoljno dokaza za početak suđenja.

Jelenina želja da napusti Zorana, koja se pominjala tokom saslušanja svedoka u tužilaštvu, mogla bi da bude mogući motiv ubistva, pošto se pretpostavlja da je on naslutio tu nameru.

Ipak, da bi se to dokazalo, od ključnog značaja u ovom slučaju biće iskazi svedoka koji će se tokom glavnog pretresa pojaviti pred sudom.

Tako će se među svedocima naći osobe koje su bile bliske sa ubijenom pevačicom i koje će posvedočiti o odnosu dvoje supružnika i šta se događalo među njima pre ubistva pevačice.

Među njima, naći će se prijateljice koje su ranije u Višem tužilaštvu govorile su o tome da je Zoran svuda išao sa Jelenom, da je gledao njene poruke u telefonu, ali i da joj je često stvarao komplekse zbog fizičkog izgleda.

Možda i najvažniji svedok tužilaštva po pitanju motiva ubistva pevačice jeste frizerka i Jelenina dobra prijateljica. Ona je otkrila tužilaštvu detalje odnosa supružnika, ističući da se njih dvoje nisu razdvajali i da im je odnos bio komplikovan.

Ispričala je da je Zoran često vređao Jelenu i govorio joj "vidi na šta ličiš", "kako se to oblačiš", "debela si i ružna".

- Što se tiče Jeleninog i Zoranovog braka, ja znam samo ono što sam lično videla, a to je da se Jelena dva-tri puta rasplakala, s tim što napominjem da je to bilo onda kada bih došla kod nje kući da joj napravim frizuru, govorila je da joj je dosta svega, da ne može više da izdrži, a na moje pitanje o čemu se radi, rekla je: "Ništa ti ne znaš." Inače, znam da je Zoran uvek omalovažavao Jelenu, da joj je govorio: "Vidi na šta ličiš". Govorio je da je debela, ružna, da ne zna da se obuče i da je tetka. U jednom od trenutaka kada je Jelena rekla da joj je svega dosta, da joj je u kući katastrofa, da joj dođe da uzme dete i ode, ja sam je pitala zbog čega se ne razvede, ona mi je odgovorila: "Zoko, on bi me ubio" - rekla je ona u tužilaštvu na saslušanju.

Ona je takođe ukazala na loše odnose između pevačice i Zoranovog oca Vladimira, ali i brata Zorana Marjanovića.

- Moram da napomenem da se u njihovom braku Zoran pitao za sve, od toga kakvi i kada će joj biti nastupi na estradi, šta će obući kada se pojavi u javnosti, s tim što napominjem da Jelena nigde nije izlazila i uvek je bila u trenerci. Zaključujem da je Zoran u potpunosti kontrolisao Jelenin život i odlučivao o svemu. Jelena je trčala i trenirala na Zoranovo insistiranje, a on joj je pravio neke šejkove, s tim što mi je Jelena rekla da ne zna sadržaj tih šejkova, samo popije šta joj da. Zoran je birao čak i Jeleninu frizuru - rekla je ona tada.

Na sudu više od 20 svedoka

Pored pevačicine frizerke, pred sudom će se pojaviti i više od 20 svedoka. Veštaci i forenzičari koji su obavljali veštačenja Zoranove garderobe, zadnjeg sedišta "mercedesa", članovi porodice Marjanović i Krsmanović, ljudi koji su bili u neposrednoj blizini mesta ubistva, ali i prijatelji i poznanici bračnog para.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.