ZET NATAŠE BEKVALAC JE IZBODENI MMA BORAC: Sedeli su u kafiću, a ZBOG OVE REČI JE NASTAO PAKAO!
Zet Nataše Bekvlac izboden je juče u Novom Sadu, Foto: Marina Lopičić/Privatna arhiva

muž jelene mrkić

ZET NATAŠE BEKVALAC JE IZBODENI MMA BORAC: Sedeli su u kafiću, a ZBOG OVE REČI JE NASTAO PAKAO!

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine

Objavljeno:

Napadnut sportista Damir Dado Mihajlović (37), suprug sestre od tetke poznate pevačice, ranjen je nakon sukoba sa trojicom muškaraca ispred jednog kafića.

Uspešni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Kako Kurir saznaje, Mihajlović, inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Sedeli u kafiću

- Mihajlović je s drugarom sedeo u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sedeo za susednim stolom. Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli.

Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Posle toga napadači su pobegli - navodi izvor Kurira iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

- Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije, rekao nam je Siniša Knežević, PR KCV.

Potera

Policija je obavila uviđaj, a kako saznajemo, sa napadačima se i dalje traga. Prema nezvaničnim saznjima Kurira, Mihajlović se od nedavno bavi i privatnim obezbeđenjem.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver",a oprobala se i u pevačkim vodama.

Reporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt s njom, ali je ona odbila da bilo šta komentariše.

Incidenti: Pretukao košarkaša

Pored toga što je Mihajlović poznat po svom profesionalnom uspehu, pre nekoliko godina našao se u žiži javnosti zbog nasilničkog ponašanja. On je 2010. godine optužen da je pretukao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića, kao i da mu je sa dvojicom svojih saučesnika polomio dva pršljena lumbalnog dela kičme. Košarkaš je zbog toga morao da prekine da igra, tek nakon nekoliko meseci bio je sposoban da se vrati na teren.

Lična karta

Ime: Damir Mihajlović Nadimak: Dado Datum rođenja: 18.07.1982. Grad: Novi Sad Godine: 32 Težina: 83 Kg Visina: 185 cm

Najbolji srpski borac u kategoriji do 84 kg, (prvi put nastupao u velter kategoriji (kat -77kg) nosilac Luta Livre crnog pojasa, višestruki prvak države u greplingu i brazilskoj džiu-džici, koji se borio sa najvećim svetskim imenima, bivšim i sadašnjim UFC borcima kao što su Hector Lombard, Jordan Radev, Eliot Marshall i Denis Stojnić.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.