Stravično u Tiršovoj: Dovezena beba sa sprženim stopalima!? Majka osumnjičena?!

Šta se to dešava?!

Stravično u Tiršovoj: Dovezena beba sa sprženim stopalima!? Majka osumnjičena?!

Majka (25) devojčice M.Z. (11 meseci) koja je primljena sinoć u Hitnu hiruršku službu dečje klinike u Tiršovoj gde su joj konstatovane teške opekotine tabana, uhapšena je i policija joj je odredila dvodnevno zadržavanje.
Objavljeno: 16:21h
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dvadesetpetogodišnju ženu, zbog postojanja osnova sumnje da je svom detetu vrelom vodom nanela opekotine. Rodio se David: Zahvaljujući njemu ovo srpsko selo neće umreti - barem za sada!
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivična dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza, biti privedena Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu - navodi se u saopštenju policije. - Devojčica je primljena na Odeljenje intenzivne nege gde je hitno zbrinute povrede. Danas je prebačena na Odeljenje plastične hirurgije i lekari vrše dalju dijagnostiku, plan daljeg lečenja i procenu potrebe za hirurškim intervencijama - rekao je prof. dr Zoran Radojičić, direktor Univerzitetske dečje klinike.
Beba Tiršovu teškim opekotinama na stopalima dovela majka!
Devojčici su konstatovane opekotine trećeg stepena što je okarakterisano kao teške telesne povrede. Zbog kompleksnosti slučaja, koju pre svega čine uzrast deteta i stepen povrede, slučaj je predat policiji i Centru za socijalni rad. još uvek utvrđuje način na koji je beba zadobila povrede
i u ovom trenutku delo se još uvek ne može kvalifikovati kao porodično nasilje. Kada se utvrdi način na koji je beba zadobila povrede, stručni radnici GCSR Odeljenje Grocka preduzeće sve mere iz svoje nadležnosti u zaštiti deteta - kažu iz Gradskog centra za socijalni rad. Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.