NESTAO MALČANSKI BERBERIN! Ninoslav je ŠIŠAO I SILOVAO DECU! NA SLOBODI JE, NIKO NE ZNA GDE, meštani ŽIVE U STRAHU
Zbog njega meštani Malče žive u strahu, Foto: Filip Plavčić, Printscreen/Facebook

AGONIJA U MALČI

NESTAO MALČANSKI BERBERIN! Ninoslav je ŠIŠAO I SILOVAO DECU! NA SLOBODI JE, NIKO NE ZNA GDE, meštani ŽIVE U STRAHU

Iz zatvora je izašao početkom januara 2018. godine. Od tada traje zabrinutost i agonija roditelja u Malči

Objavljeno:
Suzana Trajković

Ninoslav Jovanović.

Na pomen ovog imena, među meštane Malče unosi se nemir. I ako o njemu pristanu da govore, osvrću se. Gledaju.

Gledaju ko ih gleda, gledaju smeju li da izgovore.

Strah ih je one strašne istine. Plaše se.

Ninoslav Jovanović silovatelj je dece, poznatiji kao "Malčanski berberin". Robijao je 12 godina, iako je osuđen na zatvor od 15 godina. Ovaj jezivi nadimak dobio je zbog izopačene manije da pre seksualnog zlostavljanja šiša svoje žrtve.

foto: Privatna arhiva / M. M.

Na vrata njegovih rođaka svako malo kucaju novinari. Sve interesuje gde je čovek koji je posle duge robije opet 2018. završio u pritvoru zbog poruka koje je slao jednoj ženi iz sela. Više o tome pročitajte ispod:

Istina je da niko ne zna gde je.

Kada koračate kroz ovo malo mesto, sve deluje mirno. Deluje da svi žive svoje živote, ali ime jednog čoveka svi dobro znaju i plaše se - jer ga sada nema.

Susedi su u strahu, a među rođacima vlada nemir jer ga niko nije video od juna meseca ove godine. Ni susedi, ni rođaci...

Kažu, pre nego što je završio u pritvoru, Ninoslav se promenio. Ponašao je posao u lokalnoj firmi za obradu drveta, pronašao i ženu... onda je uhapšen zbog poruka i sve je - palo u vodu. Žena je iz Malče otišla, a on - nestao bez traga.

Rođaci, baš kao i meštani, trude se da žive normalno.

- Promenio se. Rekli smo mu da više ne pravi gluposti, da se smiri. Obećao je da hoće. I stvarno, bio je miran, nikoga nije dirao. Ništa loše nije radio - rekla je jedna rođaka Malčanskog berberina koju smo tamo sreli. Ona je ipak pristala da govori.

Pre nje, stariji čovek je, gurajući jedno unuče u kolicima, a drugo vodeći za ruku, odmahnivao glavom: "zašto opet o tome, zašto to dirate, pustite"... - negodovao je.

I nije bio jedini.

- Mislite da mi je svejedno? Odgajam dete, ćerka mi ima 16 godina. Kad je nema, čekam, zovem, u mene kao da je sam đavo ušao! Nije Ninoslav opasan, ne dira ljude na ulici, ali nikad se ne zna...Kad posle toliko godina opet dođe u selo, nije svejedno. Znate, ovde se sve zna, svi o svemu pričaju, a to je problem. Kad ga vide, priča se. Kad ga ne vide, opet se priča. A kako i ne bi - priča nam zabrinuta meštanka.

Podsetimo, Jovanović je 4. jula 2005. u Malči, tek što je izašao na slobodu posle desetogodišnje robije zbog prevara i silovanja, namamio iz kuće devojčicu N. M. (13) i odvukao je u jednu napuštenu kuću. Devojčici je pretio da će joj iskopati oko, da će joj ubiti brata i majku, pa dovesti još muškaraca da je siluju ako mu se bude suprotstavljala. Pre nego što ju je ošišao, četiri puta ju je naterao da ga oralno zadovolji, a zatim ju je deflorisao. Samo četiri dana kasnije napao je ponovo, na prevaru izmamivši iz kuće N. I. (13) u Gornjoj Vrežini. Uspeo je da je ošiša, ali su najgore sprečili meštani, koji su čuli devojčicine krike.

Jovanović pred istražnim organima nije pokazivao nikakvo kajanje. Psihijatrijsko veštačenje je pokazalo da nije duševno bolestan, ali da ima "psihopatsku strukturu ličnosti".

- Šišanje me seksualno uzbuđuje - priznao je Jovanović tada, i do detalja opisao šta je radio devojčicama.

Iz zatvora je izašao početkom januara 2018. godine. Od tada traje zabrinutost i agonija roditelja u Malči.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.