ŽESTOKOM MOMKU MIŠKU SU PUCALI U POTILJAK: Julija mu je tek RODILA DETE, njegova SMRT je MISTERIJA (FOTO)
Miško Krstović, Foto: Printscreen/Facebook/Legende devedesetih

LEGENDE DEVEDESETIH

ŽESTOKOM MOMKU MIŠKU SU PUCALI U POTILJAK: Julija mu je tek RODILA DETE, njegova SMRT je MISTERIJA (FOTO)

Miloš Miško Krstović je rođen 14. 2. 1963. u naselju Ratkovac

Objavljeno: 12.09.2019. 10:25h
  • 197

Na Instagram nalogu "Legende devedesetih" ranije je objavljena fotografija sa verdibe jednog od crnogorskih žestokih momaka.

Naime, reč je o fotografiji sa veridbe Miška i Julije Krstović 2001. godine.

Miško je tog dana došao sa rodbinom po Juliju ispred njene kuće. Izvadio je hekler iz kola, rekao da napokon puca od sreće i uvis ispucao celi šaržer.
Miloš Miško Krstović je rođen 14. 2. 1963. u naselju Ratkovac, opština Orahovac na Kosovu i Metohiji. Dok je još bio dete, preselio se sa roditeljima u Podgoricu. Bili su siromašni i teško su živeli.

foto: Printscreen / Instagram / legendedevedesetih


Miško sa 16 godina odlazi u Evropu kao i mnogi drugi mladi momci tog vremena. Vratio se kao bogat , moćan i uticajan čovek. Mnogo je trošio na skupu firmiranu garderobu. Bio je poznat kao neko ko se najbolje oblači i vozi najluksuznije automobile i najbrže motore.

Poznata je priča kako je jednom u Cirihu tražio da se zatvori butik da na miru razgleda i na kraju je kupio garderobu u vrednosti od 100.000 maraka.

 

Bio je omiljen u društvu, širokog srca, pomagao je često kome god je mogao.

Voleo je da sedi u kafani i uživa sa prijateljima, mada nije voleo alkohol i nije pušio. Družio se sa Bajom Sekulićem, Damirom Mandićem, Samirom Usenagićem...

Nikada nije otkriveno ko ga je 13. 4. 2001. u centru grada ubio s leđa pucnjem u potiljak. Njegova žena Julija je u to vreme bila u drugom stanju. Rodila je dečaka i dala mu ime po ocu.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media