SVI SU DANAS GLEDALI U TETOVAŽU ZORANA MARJANOVIĆA! Nalazi mu se na VRATU, a jednu je posvetio i POKOJNOJ JELENI
Danas je počelo suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo supruge, Foto: Espreso.rs

IZAZVAO VELIKU PAŽNJU!

SVI SU DANAS GLEDALI U TETOVAŽU ZORANA MARJANOVIĆA! Nalazi mu se na VRATU, a jednu je posvetio i POKOJNOJ JELENI

Već je poznato da Marjanović ima brojne crteže po telu, a svi su se danas pitali šta znači konkretno ova koju je danas istakao...

Objavljeno: 11.09.2019. 15:44h
  • 7

Zoran Marjanović pojavio se danas u Višem sudu gde je održano pripremno ročište pred suđenje. On se izjasnio o krivici povodom optužbe da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine.

Marjanović je na ročište stigao pre zakazanog termina, u pratnji svog advokata, a prilikom izlaska iz kola sa zatamljenim staklima svima je za oko zapala tetovaža na vratu koja se dosta ističe, posebno jer odudara od bele košulje. Nikome nije bilo jasno šta je tačno na tetovaži, osim da je u obliku kruga unutar kojeg se nalazi nekoliko šara.

1 / 5 Foto: Espreso.rs

Već je poznato da Marjanović ima brojne crteže po telu, a svi su se danas pitali šta znači konkretno ova koju je danas istakao. Kako je svojevremeno otkrio medijima, svaka tetovaža ima posebno značenje, a jednu od njih posvetio je svojoj pokojnoj supruzi.

Govoreći upravo o ovoj tetovaži na vratu, objasnio je da je reč o crtežu zmajeva. Red zmajeva simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad aždajom, odnosno nad svim zlom.

Kada je reč o ostalim tetovažama, anđeosko krilo ispod oka posvećeno je Jeleni i predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom.

Takođe, Zoran na levom ramenu ima srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju, a na desnom ramenu ima srpski grb. Ispod njega je istetovirao i škorpiona, koji oslikava rečenicu: "Ne diramo te - ne diraj nas", dok se na vrhu ruke nalazi taktička snajperska kočnica optičkog nišana.

(Espreso.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media