MILJAN ČOLOVIĆ PRIZNAO DA JE UZNEMIRAVAO ŽENE! Saglasan je sa OVIME!
Miljan Čolović, Foto: MUP

SASLUŠANJE

MILJAN ČOLOVIĆ PRIZNAO DA JE UZNEMIRAVAO ŽENE! Saglasan je sa OVIME!

Policijska uprava Trebinje podnela je izveštaj protiv Čolovića

Objavljeno: 10.09.2019. 14:56h

Bivši vaterpolista Partizana i Crvene zvezde Miljan Čolović (37), koji je uhapšen u Nevesinju, priznao je krivicu tokom saslušanja u Okružnom tužilaštvu u Trebinju za krivično delo polno uznemiravanje.

Policijska uprava Trebinje podnela je izveštaj protiv Čolovića, nakon što su ga uhapsili u Nevesinju, jer je polno uznemiravao Nevesinjke.

– On se jednostavno izjasnio da mu ne treba advokat, već je priznao krivicu i tražio sporazum sa tužilaštvom, što praktično znači da će, nakon službenog priznanja krivice, biti saglasan i sa kaznom koja mu se izrekne – kazao je portparol Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

 

On objašnjava da, samim tim neće biti ni klasičnog suđenja sa izvođenjima svedoka, već će se o svemu izjasniti sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Trebinju, a nakon izrečene kazne se očekuje i izricanje i mere proterivanja sa teritorije BiH.

S obzirom da Čolović nije u fizičkom smislu napastvovao žene u Nevesinju, niti je i sa jednom ostvario fizički kontakt, već ih je neverbalnom komunikacijom polono uznemiravao, nudeći, navodno, i novac da pođu sa njim i da uđu u automobil, ne očekuje se da će kazna biti drakonska.

Dok se ne desi izricanje kazne, Čolović ostaje u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave Trebinje.

Inače, Čolović je u oktobru 2017. godine Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno osudio na tri godine zatvora zbog silovanja kućne pomoćnice L.R. u njegovom stanu u beogradskom naselju Belvil u novembru 2014. godine.

Isti sud ga je oslobodio optužbe za pokušaj silovanja M.M. u Banjičkoj šumi u decembru iste godine. Tom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena presuda Višeg suda u Beogradu iz maja 2017.

Miljan Čolović je poreklom iz Nevesinja, odnosno, iako je rođen u Beogradu, njegovi roditelji su Nevesinjci, pa je povremeno navraćao u stari zavičaj i, kako kažu Nevesinjci, ni po čemu se nije isticao kada bi dolazio, pišu Nezavisne novine.

 

(Espreso.rs/ Nezavisne Novine)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media