NOVI SVEDOK SA OBALE IZNEO ŠOK DETALJE:  Grua nije bilo, za 10 sekundi nestao, videli smo kako udara o vodu!
Dalibor Andonov Gru, Foto: printscreen

TRAGEDIJA

NOVI SVEDOK SA OBALE IZNEO ŠOK DETALJE: Grua nije bilo, za 10 sekundi nestao, videli smo kako udara o vodu!

Sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane

Objavljeno: 09.09.2019. 21:59h
  • 149

Vladimir Polča, vlasnik privatnog broda, koji je sa suprugom Milijanom danas popodne plovio Dunavom, bio je svedok nesreće u kojoj je život izgubio poznati reper Dalibor Andonov Gru.

Sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane.

foto: Pritnscreen

– Supruga i ja smo izašli da plovimo zbog talasa, jer volimo ekstremnije vremenske uslove. Oko tri sata duvala je jaka košava, pa je vreme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas, na 150 do 200 metara videli smo kajtera i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupinovog mosta dunuo je snažan severni vetar. Bukvalno u roku od 10 sekundi videli smo kako vetar diže kajtera, a onda ga udara o vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je fića sa visine pao u vodu jednom, uzleteo, pa pao još jednom - prepričava Vladimir stravičnu scenu.

foto: Pirntscreen

U tom trenutku porodica Polča nije znala da li je osoba koja je upravljala kajtom povređena ili ne, ali su spazili da je crveni gumeni čamac za manje od minuta stigao do mesta na kom je kajter pao.

- Munjevito su odvezli kajtera ka Zemunu. Supruga i ja smo se borili protiv vetra i pokupili platno od kajta, pa smo krenuli za njima. Kad smo stigli, videli smo kako nekoga masiraju nasred čamca - priča Vladimir i dodaje da su on i supruga sačekali Rečnu policiju i Hitnu pomoć.

 

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media