UTIHNUO SVIREPI UBICA STARICE! Ikonopisac pred sudijom NI DA BEKNE
Jelica Tatarovski i Vladan Grahovac, Foto: Printscreen/facebook

istraga u toku

UTIHNUO SVIREPI UBICA STARICE! Ikonopisac pred sudijom NI DA BEKNE

Grahovac se sumnjiči da je usmrtio staricu u njenom stanu na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu

Objavljeno:

Vladan Grahovac (26) iz Raške, koji je uhapšen zbog sumnje da je 1. septembra brutalno ubio staricu Jelicu Tatarovski (82) iz Niša na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu branio se ćutanjem.

- Doneta je naredba o pokretanju istrage protiv osumnjičenog zbog krivičnog dela teško ubistvo iz člana 112. Na saslušanju u tužilaštvu on se branio ćutanjem. Nakon toga je priveden sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor - kaže viši tužilački saradnik Nina Milenović iz Višeg tužilaštva u Nišu.

Kako je naš list pisao, Grahovac se sumnjiči da je usmrtio staricu u njenom stanu na Bulevaru dr Zorana Đinđića u Nišu sa više od 10 uboda nožem i jednim udarcem čekićem po glavi. Policija ga je identifikovala na osnovu video snimka sa sigurnosnih kamera i DNK analize a uhapšen je u Beogradu. Za sada se još utvrđuje motiv jer starica nije bila imućna.

Ono što se zna jeste to da je Grahovac poznavao žrtvu jer je, do pre godinu dana živeo u toj zgradi u Nišu. On je studirao stomatologiju ali je napustio studije i počeo da se bavi ikonopisanjem.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.