DECA KOJU JE STRIC DROGIRAO EKSTAZIJEM DALA ISKAZ: Striko nam je dao BOMBONE da budemo JAKI!
Deci dao ekstazi!, Foto: Facebook

STRAŠNO!

DECA KOJU JE STRIC DROGIRAO EKSTAZIJEM DALA ISKAZ: Striko nam je dao BOMBONE da budemo JAKI!

Deci je ispran želudac

Objavljeno:

Perici D. (32) iz Novog Pazara u četvrtak je određen pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je počinio krivična dela nedozvoljenog posedovanja narkotika i davanja narkotika drugim licima. On tvrdi da deci svog brata nije ništa dao i da su sami našli tablete ekstazija. Međutim, dečak (6) i devojčica (3) su navodno ispričala policiji da im je - "striko dao po jednu tabletu (bombonu) da budu jaki kao Sunđer Bob".

Novopazarac se sumnjiči da je u utorak uveče maloletnoj deci svog brata dao po tabletu ekstazija i tako im ozbiljno ugrozio zdravstveno stanje. Deca su završila u novopazarskom zdravstvenom centru, gde su podvrgnuta ispiranju želuca i potpunoj detoksikaciji. Prema poslednjim informacijama, osećaju se dobro i uskoro bi trebalo da napuste bolnicu.

Na saslušanju u novopazarskoj policiji, a potom i pred pravosudnim organima, Perica D. se branio tvrdnjom da deci ništa nije dao. Ispričao je da su sami našli tablete ekstazija i da se on prema njima uvek lepo ponašao.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, deca su majci, a potom i policiji ispričala da im je Perica dao tablete da bi bili kao junak iz crtanih filmova. Više detalja o celom ovom slučaju znaće se kada kompletna istraga bude završena.

Komšije i rodbina ove porodice tvrde da se on često slikao sa decom svog brata i da je te slike postavljao na svoje društvene mreže. Stalno je za njih govorio - "duše moje". Veruju u mogućnost da je iza svega ovoga to što je eventualno bio pod uticajem narkotika i da uopšte nije bio svestan mogućih posledica. Kod njega u sobi, navodno, pronađeno je još nekoliko tableta ekstazija i amfetamina, kao i špric sa još neutvrđenim sadržajem.

Deci je ispran želudac

Čekaju ga u Nišu

Zbog krađe Perica D. je pravosnažno osuđen na dve godine zatvora. Upravo je ovih dana trebalo da pođe na izdržavanje kazne u KP dom u Nišu. On je zbog droge, kažu njegovi poznanici, često imao probleme sa zakonom.

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.