PIJANI POLICAJAC IZ NOVOG PAZARA DIVLJAO, PA UMALO UBIO DEVOJKU! Nije hteo na ALKO-TEST, PREBIO JE I KOLEGU!
Nije hteo na ALKO-TEST, Foto: Printscreen

HAOS!

PIJANI POLICAJAC IZ NOVOG PAZARA DIVLJAO, PA UMALO UBIO DEVOJKU! Nije hteo na ALKO-TEST, PREBIO JE I KOLEGU!

Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja, te odbio alko-test

Objavljeno:

Još se nije stišala priča oko Edite Radetinac koja je pretučena u novopazarskoj policiji, a na internetu je osvanuo snimak divljanja pijanog policijskog službenika iz Tutina Bobana Staševića.

Naime, Stašević je u ponedjeljak 2. septembra u pijanom stanju svojim automobilom nasrnuo na sugrađanku Mersihu Ejupović koja se u tom trenutnku kretala pešačkom stazom.

U poslednjem trenutku, kada je primetila da joj se automobil velikom brzinom približava i penje se na pešačku stazu, kako bi izbegla veće posledice, Ejupovićka je skočila u 2 metra niži haustor, gde je zadobila lakše telesne povrede.

Međutim, to nije bilo dovoljno Staševiću da se otrezni, nego je povređenoj devojci, umesto pomoći, pokušavao da prebaci krivicu.

Nakon dolaska policije on se opirao privođenju i saslušanju povodom tog događaja, te odbio alko-test.

Na snimku se vidi da je pijani Stašević prilikom opiranja hapšenju udario svog kolegu policijskog službenika i oborio ga na zemlju.

Od Policijske uprave u Tutinu ovim povodom nije bilo saopštenja, te još uvek ne znamo da li je ovim povodom pokrenut bilo kakav proces ili se isti pokušava zataškati.

Od porodice Ejupović saznajemo da do dan danas nije uzeta izjave od povređene Mersihe, zbog navodnog odsustva službenika koji uzima izjave, pa je dobila poziv da se za javi u Policijsku upravu 6. septembra, 4 dana nakon događaja.

Prema našim nezvaničnim saznanjima Stašević je upravljao vozilom koje nije registrovano duže od 3 godine, što u poptunosti govori o njegovoj bahatosti.

Takođe saznajemo, ovo nije prvi sukob Staševića sa sugrađanima, već se u njegovom dosijeu nalazi još desetak ili više istih.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.