OVA 2 DETALJA ODALA SU UBICU BAKA VERE! Ikonopisac se poslednjih godina POVUKAO U SEBE, IŠAO JE I NA LEČENJE
Ikonopisac se poslednjih godina POVUKAO U SEBE, Foto: Printscreen/facebook

HOROR!

OVA 2 DETALJA ODALA SU UBICU BAKA VERE! Ikonopisac se poslednjih godina POVUKAO U SEBE, IŠAO JE I NA LEČENJE

- Nikada nije pokazivao agresivnost. Lečio se jer je pokušao da naudi sebi - ispričali su njegovi drugovi

Objavljeno:

Vladan G. (26) osumnjičen da je ubio Jelicu Tatarovski (82) u Nišu, u četvrtak se pred nadležnim tužiocem branio ćutanjem. On je odlučio da ne iznosi odbranu, a tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor.

Uhapšen je zbog sumnje da je sa više uboda nožem usmrtio nesrećnu ženu. Ona je sahranjena istog dana, samo nekoliko sati nakon što je osumnjičeni lociran i uhvaćen.

Vest da je Vladan G. (26), mladi ikonopisac uhapšen zbog ubistva, izazvala je nevericu u varoši na Ibru gde je porodica Vladana G. živela nakon što su došli iz Bosne.

- Njega i njegovog brata svi znaju od malih nogu... Bili su oduvek odlični dečaci i mladići koji su vredno učili i mnogo voleli košarku. Poslednjih godina Vladan se promenio, ponašao čudno i povlačio u sebe. To više nije bio onaj razdragani mladić kakvog smo znali. Ipak, zaprepašćeni smo da je on bilo kako povezan sa ubistvom u Nišu - govori jedan od komšija porodice Vladana G. iz centralne Karađorđeve ulice u Raški.

Prema rečima njihovih poznanika, Vladanov otac bio je oficir Vojske Srbije, dugo je radio u Raški i ostao je da živi u ovom gradu.

- Mislili smo da se Vladan povukao u sebe zbog umetnosti kojoj se posvetio i ikonopisa kojim se bavio. Nažalost, ipak, posle ovih sumnji da je on učinio tako nešto strašno, možemo samo da nagađamo da je nešto "kvrcnulo" u njegovoj glavi, jer ne verujem da bi tek tako mogao da počini takav zločin - priča jedan od komšija iz Karađorđeve ulice.

Podsetimo, Jelica Tatarovski sa više uboda nožem ubijena je u subotu u kasnim večernjim satima. Niko od članova njene porodice nije mogao da poveže nesrećnu ženu sa osumnjičenim. Živela je sama i nije imala dece.

Osoba kao što je bila ona nije zaslužila takvu smrt, i to će nas proganjati do kraja života. Znamo se skoro čitav život i odgovorno tvrdim da niko nije imao razloga da je ubije, pogotovo ne da bi se okoristio, jer je sastavljala kraj s krajem od skromne penzije od 30.000 dinara - ispričali su novinarima poznanici žrtve.

Komšije iz njene zgrade su pregledali video-snimke nadzornih kamera.

- Ubica je znao da u zgradi postoje kamere, jer kada je ulazio, zaklonio je rukom deo lica, što nam je odmah bilo sumnjivo. Nekoliko puta smo pregledali snimke i primetili smo da je dva puta ulazio u zgradu - kažu njene najbliže komšije.

U međuvremenu, neki od stanara prepoznali su Vladana G. kao mladića koji je do prošle godine živeo baš u toj zgradi na istom spratu kao i Jelica. Njegovi prijatelji iz Niša kažu da je tu stanovao sa bratom, kao i da je pomagao Jelici oko nabavke.

- Nikada nije pokazivao agresivnost. Lečio se jer je pokušao da naudi sebi. Ponekada se čudno ponašao, ali okrenuo se veri i ikonopisu i niko ne bi mogao ni da pomisli da je u stanju da počini takav zločin. Znamo da je ranije studirao stomatologiju - ispričali su Vladanovi drugovi.

(Espreso.co.rs/ Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.