NAŠA PEVAČICA SE UBILA NA ZVEZDARI, A ĆERKA JE SVE TO GLEDALA: Stravičan događaj u Beogradu
Zvezdara, Foto: TV Prva Printscreen

potresno!

NAŠA PEVAČICA SE UBILA NA ZVEZDARI, A ĆERKA JE SVE TO GLEDALA: Stravičan događaj u Beogradu

Sve se desilo tokom prepodneva

Objavljeno:

Užas na Zvezdari! Olga Mirković (89), operska pevačica u penziji, skočila je s terase svog stana na 15. spratu u Beogradu i na licu mesta preminula! Kako saznajemo, operska diva ostavila je oproštajno pismo, a na taj korak se odlučila dok je bila sama u stanu.

Tragedija se dogodila jutros oko 10.30 časova u Ulici despota Olivera 6 na Zvezdari. Na pločniku ispred zgrade ležalo je telo operske pevačice u penziji koja je živela samo sa ćerkom. Bio je to jeziv prizor.

- Njena ćerka je oko 10 sati izašla iz stana da nešto obavi, a kada se vratila, bila je šokirana. Ispred zgrade je videla policiju i Hitnu pomoć. Kada joj je saopšteno da joj se majka ubila, nije mogla da dođe sebi. Olga je iskoristila vreme kada je ćerka izašla, pa se zaključala, napisala oproštajno pismo i izašla na terasu. Popela se najpre na stolicu, a onda na žardinjeru i skočila sa visine od 45 metara. Nije bila bolesna, osim što je povremeno imala problema s pritiskom - navodi izvor blizak istrazi.

Ekipa „Alo!“ zatekla je Olginu ćerku ispred zgrade. Sedela je u šoku na ogradici, a kada joj prišla prijateljica, rekla je: „To je moja mama“ i potom briznula u plač.

Stanari nisu mogli da veruju da se ubila, a o razlozima za taj čin samo se nagađa.

- Bila je kulturna, fina i tiha žena. Dobro se držala za svoje godine. Bila je uvek sređena, nosila je šešire, prava diva. Bila je veoma aktivna za svoje godine. Poslednji put kad smo je sreli, rekli smo joj: „Dugo vas nismo videli“, a ona je uzvratila: „Nije da me nema, nego vi ne izlazite!“ To dovoljno govori koliko je bila puna života - kaže Olgina komšinica.

Jedan komšija misli da se ubila zato što nije želela da bude ćerki na teretu.

- Prvo smo pomislili da je pala sa terase, budući da je bila slabovida. Međutim, kada smo saznali da je ostavila i oproštajno pismo, naježili smo se. Moguće je da više nije želela da bude ćerki na teretu jer je doživela duboku starost - kaže komšija.

Olgina ćerka nije želela da govori o nemilom događaju.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.