VLADAN SE VRATIO NA MESTO GDE JE UBIO STARICU: Niko ne može da shvati JEDNU STVAR
Vladan G. je uhapšen, Foto: Printscreen Facebook

jezivo

VLADAN SE VRATIO NA MESTO GDE JE UBIO STARICU: Niko ne može da shvati JEDNU STVAR

Niko od članova porodice ne može da poveže nesrećnu ženu sa osumnjičenim, pa se veruje da je bila "tipovana", kao i da je ubica imao pomagače

Objavljeno:

Mladić iz Raške Vladan G. (26) uhapšen je u sredu zbog sumnje da je ubio staricu u Nišu. Ovu informaciju potvrdio je u sredu ujutro ministar policije Nebojša Stefanović, a nekoliko sati kasnije sahranjena je žrtva Jelica Tatarovski (82).

Ona je sa više uboda nožem ubijena u subotu u kasnim večernjim satima. Niko od članova porodice ne može da poveže nesrećnu ženu sa osumnjičenim, pa se veruje da je bila "tipovana", kao i da je ubica imao pomagače.

Iako je Jelica živela sama i nije imala dece, na poslednji počinak ispratili su je mnogobrojni rođaci, komšije i prijatelji. Svima će ostati u sećanju kao draga osoba, koja je poslednje dve decenije živela skromno i sama, kao udovica zastavnika JNA.

- Osoba kao što je bila ona nije zaslužila takvu smrt, i to će nas proganjati do kraja života. Znamo se skoro čitav život i odgovorno tvrdim da niko nije imao razloga da je ubije, pogotovo ne da bi se okoristio, jer je sastavljala kraj s krajem od skromne penzije od 30.000 dinara - pričaju okupljene komšije.

foto: Facebook

Oni su zajedno pregledali video-snimke nadzornih kamera, da bi eventualno uočili da li im je neko od posetilaca bio sumnjiv.

- Znao je da u zgradi postoje kamere, jer kada je ulazio, zaklonio je rukom deo lica, štto nam je odmah bilo sumnjivo. Nekoliko puta smo pregledali snimke i primetili smo da je dva puta ulazio u zgradu. Prvi put, nešto posle 22 časa, imao je na sebi trenerku, a kada je ponovo, nekoliko minuta posle ponoći, ušao u zgradu - bio je u šortsu. Šta je tražio dva puta kod Jelice, nije nam jasno - kažu njene najbliže komšije.

Prema njihovim rečima, nije im jasno ni kako je Jelica pustila u stan bilo koga, jer je bila veoma oprezna po tom pitanju. Komšije veruju da je napadač prvo onesvestio čekićem, a onda je do smrti kasapio nožem.

Jelica je sahranjena na Novom groblju Foto D.A.

Uzoran momak

Za osumnjičenog Vladana Grahovca prijatelji kažu da nikada nije pokazivao agresivnost, ali da je pokušao samoubistvo.

- Znam da se lečio i da se posle toga okrenuo veri i postao čak ikonopisac. Bio je pomalo čudan, ali nikada ne bismo rekli za njega da je u stanju da počini takav zločin - kaže njegova drugarica i dodaje da je zajedno sa bratom studirao stomatologiju i da su ga zanimali horor filmovi.

Njegovi prijatelji tvrde da je živeo u zgradi gde i ubijena Jelica i da joj je sa bratom pomagao oko nabavke. Veruju da ga je zato i pustila kasno uveče u svoj stan, jer ništa nije nagoveštavalo na šta je spreman.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.