PERICA JE BRATANCIMA DAO EKSTAZI: Na njegovom Fejsbuku dominiraju DVE STVARI (FOTO)
Perica D., Foto: Facebook

strašno!

PERICA JE BRATANCIMA DAO EKSTAZI: Na njegovom Fejsbuku dominiraju DVE STVARI (FOTO)

Po nalogu nadležnog tužioca, Perici D. određen je pritvor do 48 sati

Objavljeno:

Perica D. iz Novog Pazara uhapšen je zbog sumnje da je deci svog brata (3 i 6) dao po tabletu ekstazija, a svoje izbore nije krio ni na društvenim mrežama. Njegov Fejsbuk profil ispunjavaju upravo ove dve stvari - slike dvoje dece, kao i reference na narkotike.

Ispod slika na kojoj se dečak i devojčica igraju ili ih Perica grli pisao je "duša moja", ne krijući privrženost, piše Telegraf.

Ipak, izmešane sa slikama dece su one džointa na miljeu, potom ljubičastog cveta konoplje čije je ulično ime "Good Shit loza kanabisa". Tu je potom fotografija devojke koja ispred policijskih kola puši bong, natpis na engleskom "ja volim travu", kao i tetovaža lista marihuane obavijene dimom, za koju se ne zna da li je njegova.

Podsetimo, Perica D. uhapšen je nakon što je juče uveče bratancima, devojčici od šest i dečaku od tri godine, dao tablete ekstazija.

foto: Facebook

Sumnja se da je on mališanima dao po jednu tabletu. Uskoro su deca počela čudno da se ponašaju, žalila su se da im nije dobro, pa ih je majka hitno odvela kod doktora. Nesrećna deca bila su ošamućena i dezorijentisana, a pregledom je utvrđeno prisustvo narkotika u organizmu mališana.

S obzirom na njihovu malu građu, ono što bi odrasloj osobi pružilo instant zadovoljstvom, decu je moglo i da ubije.

foto: Facebook

- Odmah su primenjene terapije za detoksikaciju organizma i ispiranje želuca, a dečak i devojčica su ostavljeni na posmatranju tokom noći, posle čega se osećaju dobro i nema komplikacija. Brzo se reagovalo, ta količina narkotika nije uopšte bezazlena uzimajući u obzir njihovu telesnu težinu. To je uporedivo sa, na primer, kada bi odrasla osoba odjednom uzela 6-7 tableta ekstazija – kažu lekari Opšte bolnice u Novom Pazaru.

-Po nalogu nadležnog tužioca, Perici D. određen je pritvor do 48 sati, a osumnjičen je da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga – navode u novopazarskoj policiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.